Skip to content

Pohjola Rakennus käynnisti Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen tulevien 86 uuden kodin rakentamisen

11.02.2022
Asunto Oy Tampereen Victoria

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian rakentamisen. Kohde on myös saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu. Victoria nousee jo rakenteilla olevan Asunto Oy Tampereen Vestan viereen stadionin Salhojankadun puoleiselle sivulle. Victorian kotien alustava valmistuminen on vuoden 2023 loka-marraskuussa.

Tampereen Tammelaan rakentuu tyylikäs hybridistadion, joka yhdistää täysimittaisen kentän ja asuintalot viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Voiton jumalattaren mukaan nimetty Asunto Oy Tampereen Victoria kattaa jalkapallostadionin länsipuolen kolmesta korkeasta osasta kaksi. Uudet kodit löytyvät kerroksista 2–9 ja niihin mahtuu monipuolisesti erikokoisia, uniikkeja asuntoja näppäristä yksiöistä aina suurempiin tilaihmeisiin. Löytyypä Victoriasta myös viisi loft-asuntoa sekä muutama hulppea edustusasunto upeilla tilaratkaisuilla viimeisteltynä. Kaiken kaikkiaan Victoriaan rakennetaan 86 uutta kotia.

Valtavaa kiinnostusta herättäneen Victorian kodeista on varattu jo 98 %, eikä ihme, sillä uudet kodit ovat ylellisiä ja huolella mietittyjä. Uusien kotien arvokkaat yksityiskohdat, varustelu sekä materiaalien laatu on kestävää ja ajatonta. Laajasta asuntotarjonnasta löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja kaupunkiasumisesta kiinnostuneille.

Asumisen laatua lisäävät jokaisesta kodista löytyvät parvekkeet, suuret maisemaikkunat sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lattialämmitys. Osassa asuntoja on myös ikioma sauna. Ylimmistä kerroksista aukeavat näkymät muun muassa jalkapallostadionille. Victorian asukkailla on käytössään myös yhteiset upeat kattoterassit.

Asunto Oy Tampereen Victoria

Yli satavuotias Tammela sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustan tuntumassa. Alue on jatkuvasti kehittyvä puistomainen kaupunginosa, jossa niin julkinen liikenne, palvelut, kulttuurielämykset, koulut kuin keskustakin ovat aivan käden ulottuvilla. Siksi Victorian sijainti on kaikin puolin ihanteellinen ja sen tulevien asukkaiden saatavilla on kaikki, mitä hyvään kaupunkielämään tarvitaan.

Tammelan stadionin pitkille sivuille tulee sekä asuinkerroksia että liiketilaa. Tyylikkäät ja modernit kodit sekä kansainvälisen tason stadionin on suunnitellut useaan kertaan palkittu arkkitehtitoimisto JKMM Arkkitehdit Oy. Heidän käsialaansa ovat esimerkiksi tunnettu Amos Rex -taidemuseo ja Kansallismuseon uusi lisärakennus. Kokonaisuudessaan Tammelan stadionhankkeen on tarkoitus valmistua vuoden 2023 marraskuuhun mennessä. Pohjola Rakennus toteuttaa parhaillaan stadionin yhteyteen kahta RS-kohdetta, Asunto Oy Tampereen Victoriaa ja Asunto Oy Tampereen Vestaa, joihin rakennetaan yhteensä 119 uutta kotia.

tutustu victorian koteihin

Lisätiedot:

Erkki Ikonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 539 7068, erkki.ikonen@pohjolarakennus.fi

Tiia Järvi, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 050 551 5222, tiia.jarvi@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.