Skip to content

Pohjola Rakennus ja YH Kodit käynnistivät Tampereen Pisparannan Erinan ennakkomarkkinoinnin

24.09.2020

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Santalahteen yli 1500 kotia vuoteen 2025 mennessä. Yhteistyössä YH Kodit Oy:n kanssa rakennettava Asunto Oy Tampereen Pisparannan Erina on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Santalahden vanha teollisuusalue rakentuu moderniksi ja omintakeiseksi rantakaupunginosaksi, jonne nousee myös 7-kerroksinen Pisparannan Erina. Näsijärven maisemiin rakentuvat 45 kaupunkiasuntoa tarjoavat monipuolisesti koteja kompakteista yksiöistä yli sadan neliön nelikoihin. Erinaan rakentuu myös upeita loft-asuntoja, jotka saavuttivat suuren suosion jo Pisparannan edellisessä kohteessa.

Erinan kodeista ei puutu valoa – suuret ikkunat ja korkeat huoneet tekevät kodeista vaaleiden pintojen kanssa avaran ja raikkaan. Keittiö ja olohuone sijaitsevat yhteisessä tilassa, jota voi jakaa haluamallaan tavalla. Erinan keittiökalusteet tarjoavat kattavat ja modernit puitteet niin ruuanlaittoon kuin vieraiden kestitsemiseenkin.

Kaikissa kodeissa asumismukavuutta lisää niin oma parveke kuin lattialämmityskin, jonka ansiosta patterien pois jääminen lisää myös kalustettavuutta ja viihtyisyyttä. Loft-yksiöissä ja -kolmioissa yli kolmen metrin huonekorkeus antaa runsaasti avaruutta ja isoista ikkunoista aukeaa upeat näkymät järvelle ja satamaan. Tila saadaan tehokäyttöön lofteista löytyvän yläkerran ansiosta.

Santalahden alueelle on tulevaisuudessa kaavailtu monipuolisia palveluja, kuten kahviloita, ravintola, kuntosali, päiväkoti ja päivittäistavarakauppa. Santalahden tapahtumapuisto tarjoaa jo monipuolisesti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon ja harrastuksiin. Puistosta löytyy muun muassa koripallokenttä, grillauspaikkoja, uimaranta, matonpesupaikka sekä koirapuisto. Santalahteen on myös suunnitteilla liikenneyhteys 9.8.2021 liikennöintinsä aloittavalla Tampereen ratikalla. Päätös alueen raitiovaunuyhteydestä tehdään vielä tämän syksyn aikana.

Upouusi Pisparannan kortteli tulee luomaan mainetta arvokkaana ja haluttuna asuinalueena aivan Tampereen keskustan kupeessa. Pohjola Rakennus ja YH Kodit rakentaa Santalahteen yhteistyössä 500 kotia kahteen kortteliin; Tikkutehtaalle ja Pisparantaan. Santalahteen jo rakennetuista kodeista suurin osa on myyty.

Santalahden kolmen korttelin on arvioitu valmistuvan vuoteen 2025 mennessä. Erinan arvioitu valmistumisaika on keväällä 2022.

Lisätiedot:

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Tiia Järvi, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, puh. 050 5515 222, tiia.jarvi@pohjolarakennus.fi

Petro Saraste, YH Kodit, rakennuttajajohtaja, 010 227 3061, petro.saraste@yhkodit.fi

Minna Huumo, YH Kodit, avainasiakaspäällikkö, 050 408 7057, minna.huumo@yhkodit.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 miljoonaa euroa vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

YH Kodit – Elämän kestävää asumista

YH Kodit Oy -konserni on erikoistunut vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntojen rakennuttamiseen ja omistamiseen. Konserni omistaa lähes 8 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa ja rakennuttaa vuosittain 500–1 000 uutta asuntoa. YH Kodit Oy:n pääomistajia ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Yritys on erikoistunut valtion tukemaan yleishyödylliseen ARA-asuntotuotantoon. Yrityksen palveluksessa työskentelee 45 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 124 miljoonaa euroa. www.yhkodit.fi