Skip to content

Pohjola Rakennus ja YH Kodit aloittivat Turun Kakolanmäen toisen kohteen ennakkomarkkinoinnin

29.10.2020

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut YH Kodit Oy:n kanssa Kakolanmäen rinteeseen nousevan Asunto Oy Turun Kakolan Keidas II:n ennakkomarkkinoinnin.

Kakolanmäen rinteeseen, aivan vanhan vankila-alueen vierelle, nousee kuusikerroksinen Asunto Oy Turun Kakolan Keidas II. Kakolan Keitaan korttelin uusin tulokas pitää sisällään 70 urbaania kaupunkikotia, joista löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Isommissa kodeissa viihtyy suurempikin perhe, kun taas kompaktit yksiöt ja kaksiot tarjoavat kaupunkiasumista parhaimmillaan.

Uusien kotien materiaalit ovat varta vasten mietitty kestämään arkea ja aikaa, mutta samalla ne miellyttävät silmää myös tyylikkyydellään. Halutessaan asukas voi viimeistellä kotinsa persoonalliseksi muutostöiden avulla. Kaikissa kodeissa asumismukavuutta lisää koko asunnon kattava lattialämmitys. Sen ansiosta siivoaminenkin on helppoa, kun pölyä kerääviä pattereita ei ole.

Kakolan Keidas II:n kodeissa isojen ikkunoiden ansiosta asukkaat pääsevät nauttimaan vuodenaikojen vaihtelusta ympäröivine maisemineen. Osassa kodeista näkymä onkin erityisen houkuttava, sillä ikkunasta aukeavat näkymät Aurajoelle. Parvekkeellisten kotien asukkaat saavat nauttia parvekkeistaan aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn lasituksen ansiosta. Ranskalainen parveke puolestaan tuo pienempään kotiin kaivattua ulottuvuutta.

Kakolan Keitaan korttelista on helppo liikkua, sillä julkisen liikenteen verkosto on erinomainen. Bussit kulkevat säännöllisesti kodin vierestä keskustaan sekä Turun satamaan ja lentoasemalle. Matkat sujuvat kätevästi myös jokirannan kävely- ja pyöräteitä pitkin. Läheltä löytyy jokilautta Föri, jolla pääsee ylittämään Aurajoen. Kakolanmäellä liikennöi myös funikulaari, jolla matkustaminen on ilmaista.

Kakolanmäki ja sen uniikki vankila-alue on yksi Turun tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista kohteista. Modernit uudisrakennukset muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden punatiilisen vankilarakennuksen ja ympäröivän luonnon kanssa. Nykyään Kakolanmäki on yksi Turun trendikkäimpiä alueita, joka on uudisrakentamisen puolesta lähes valmis. Alueelle on jo muodostunut kiinnostava palvelujen keskus, sillä päivittäispalveluiden lisäksi Kakolanmäeltä löytää laadukkaat ravintolat, hotellin, naapurustopanimon, paahtimon sekä leipomon. Vankilan sisäpihalta löytyy myös kylpylä.

Pohjola Rakennuksen ja YH Kodit Oy:n yhteistyönä toteutettava Kakolan Keidas II valmistuu arviolta kesällä 2022.

Lisätiedot:

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Hanna Tulonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, puh. 044 421 0325, hanna.tulonen@pohjolarakennus.fi

Mikko Lipponen, YH Kodit Oy, aluejohtaja, puh. 010 227 3721, mikko.lipponen@yhkodit.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin
 

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 miljoonaa euroa vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

YH Kodit – Elämän kestävää asumista

YH Kodit Oy -konserni on erikoistunut vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntojen rakennuttamiseen ja omistamiseen. Konserni omistaa lähes 8 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa ja rakennuttaa vuosittain 500–1 000 uutta asuntoa. YH Kodit Oy:n pääomistajia ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Yritys on erikoistunut valtion tukemaan yleishyödylliseen ARA-asuntotuotantoon. Yrityksen palveluksessa työskentelee 45 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 124 miljoonaa euroa. www.yhkodit.fi