Skip to content

Pohjola Rakennus ja TA-Yhtiöt toteuttavat asumisoikeusasuntoja Laukaan keskustaan

12.10.2020

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Laukaan keskustaan kerrostalon, jonka urakoitsijana toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi. Kerrostaloon rakentuu kaikkiaan 33 asumisoikeusasuntoa.

Laukaan keskustaan on rakenteilla asumisoikeusasuntoja osoitteeseen Laukaantie 21. Rakennettavaan kerrostaloon tulee kaikkiaan 33 asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat saunattomista 43 m²:n kaksioista saunallisiin 70,5 m²:n kolmioihin.

Uusien kotien sijainti on keskeinen ja kaikki Laukaan palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Asuntojen autopaikat tulevat sijaitsemaan entisen torin alueella. Kaikista rakenteilla olevista kodeista löytyy muun muassa lasitetut parvekkeet sekä laminaattilattiat. Kiinteistö on kokonaisuudessaan savuton.

Kohteen rakennustyöt on aloitettu ja hakuaika asuntoihin on alkanut. Ensimmäinen hakuaika asumisoikeusasuntoihin jatkuu 12.10.2020 saakka, jonka jälkeen jäljelle mahdollisesti jääviin asuntoihin on jatkuva haku.

”Laukaan ARAn neuvotteluhanke jatkaa TA-Yhtiöiden kanssa Jyväskylän Pellonreunan kohteessa alkanutta yhteistyötä. Kohteen monimuotoinen asuntotarjonta tukee Laukaan keskustan täydennysrakentamista ja osaltaan lisää myös Laukaaseen Pohjola Rakennuksen aiemmin toteuttamaa hankekantaa”, kertoo Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Veli-Pekka Into.

Koko kohteen arvioitu valmistumisajankohta on syyskuussa 2021.

Lisätiedot:

Veli-Pekka Into, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 421 0338, veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Essi Arjovuo, TA-Yhtiöt, myyntineuvottelija, 040 922 2493, essi.arjovuo@ta.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.