Skip to content

Pohjola Rakennus ja Lumo Kodit sopivat 54 kodin rakentamisesta Helsingin Kannelmäkeen

26.11.2020

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Lumo Kodit Oy ovat tehneet sopimuksen 54 kodin rakentamisesta Helsingin Kannelmäkeen. Vanhaistentie 1d:ssä sijaitseva kohde sisältyy 16.12.2019 allekirjoitettuun yhteistyösopimukseen.

Kannelmäen vanhan ostarin paikalle rakentuu Sävelkortteli, joka on Kannelmäen uusin mukavuusalue, kuin kylä kaupungissa. Pohjola Rakennus on aloittanut tänä syksynä Sävelkorttelin rakentamisen toisen vaiheen, jonka aikana alueelle nousee neljä uutta asuinrakennusta: Rytmi, Melodia, Tempo ja Tahti. Pohjola Rakennuksen ja Lumo Kotien sopimukseen sisältyvään Asunto Oy Kannelmäen Rytmiin rakennetaan 54 uutta kotia. Tarjolla on koteja näppäristä yksiöistä aina kolmen huoneen perheasuntoihin.

”Rytmi on osa nyt rakentuvaa Sävelkorttelin toista vaihetta, joka on saatu käyntiin suunnitellusti. On hienoa saada kehitettyä koko aluetta jälleen eteenpäin, mikä on herättänyt positiivisesti niin kuluttajien kuin sijoittajienkin kiinnostuksen”, kertoo Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo.

Sävelkorttelin läheltä löytyvät monenlaiset palvelut – kaupat, koulu, päiväkoti sekä erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Taloyhtiön kerhotila sisustetaan viihtyisäksi oleskelutilaksi, ja asukkaat voivat käyttää sitä halutessaan myös etätyöskentelyyn. Lisäksi koko korttelin yhteinen tilava kerhotila sijaitsee aivan lähellä viereisessä rakennuksessa.

Rytmin kotien rakentaminen käynnistyy vuoden 2020 marraskuun aikana ja kohteen työllistämisvaikutus on 154 henkilötyövuotta. Uudet kodit valmistuvat alkuvuoden 2022 aikana.

Lisätietoja:

Hannu Hirvensalo, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Ville Raitio, Kojamo Oyj, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, 020 508 3012

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.