Skip to content

Pohjola Rakennus ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat tehneet kaupat Oulun Toppilaan tulevasta asuntokohteesta

03.03.2021

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat allekirjoittaneet osakekaupat Oulun Toppilaan tulevan kerrostalohankkeen tiimoilta. Tiistaina 2.3.2021 solmittu kauppa pitää sisällään 68 asunnon ja 38 autopaikan kerrostalokohteen, jossa huoneistopinta-alaa on yhteensä 2111 neliömetriä.

Asunto Oy Sokurin Hyve, josta kaupat solmittiin, sijaitsee Oulun Toppilassa Oulujoen pohjoisrannalla, keskustasta noin kolme kilometriä pohjoiseen. Toppila on monipuolinen asuinalue, jossa yhdistyy niin historia, luonto kuin kaupunkielämän tarjoamat mahdollisuudet. Upeiden ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksien lisäksi Toppilassa on myös erinomaiset peruspalvelut.

”Oulun yksikön näkökulmasta hanke on hyvä alku syksyllä tehtyjen tontti-investointien tuotantoon saamisen osalta. Tontti siirtyi marraskuussa hallintaamme ja jo nyt olemme solmineet kaupat kyseisestä kohteesta. On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö Asuntoyhtymän kanssa tämän hankkeen tiimoilta. Hanke vahvistaa ja kasvattaa edelleen Pohjola Rakennuksen asemaa Oulussa”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen Oulun hankejohtaja Ari Loukkola.

”Oulu on yksi Asuntoyhtymän sijoitusstrategian painopistealueista, ja Sokurin Hyve täydentää portfoliotamme Oulun laajenevalla kaupunkialueella. Toppilansalmi tarjoaa asukkaalle erinomaiset edellytykset tasapainoiseen elämään hyvien palveluiden, liikenneyhteyksien sekä merenläheisyytensä ansiosta. On ilo päästä tekemään yhteistyötä Pohjola Rakennuksen kanssa ja mielenkiinnolla odotamme kohteen valmistumista”, Asuntoyhtymän toimitusjohtaja Jaakko Niskanen iloitsee.

Kohde valmistuu arvioidusti alkukesällä 2022 ollen samalla Sokurikorttelin viimeinen talo.

Lisätiedot:

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Jaakko Niskanen, Asuntoyhtymä Group Oy, toimitusjohtaja, 050 537 8450, jaakko.niskanen@asuntoyhtyma.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista lähes 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 315 MEUR vuonna 2020. Asiakastyytyväisyytemme oli 4,4/5 vuonna 2020. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Asuntoyhtymä Group Oy on suomalainen asuntosijoitusyhtiö. Asuntoyhtymällä on noin 3000 valmista vuokrakotia ja 1500 kotia rakenteilla taikka lähdössä rakenteille vuoden 2021 aikana. Asuntoyhtymän vuokrakoteja yhdistää sijainti kasvavilla kaupunkialueilla, hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.  Vuoden 2020 liikevaihtomme oli 18,5MEUR ja vuoden 2021 ennuste on 25MEUR. Pyrimme pitkäaikaiseen, kestävään ja kannattavaan omistajuuteen ja uskomme Suomen olevan hyvä ja oikea paikka harjoittaa kuvatunlaista liiketoimintaa.  Onnistuneen kasvun takaavat tyytyväiset työntekijät sekä asiakkaat, joille meillä on ilo tarjota ihania vuokrakoteja!