Skip to content

Pohjola Rakennus ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat solmineet kaupat Ouluun rakennettavasta kerrostalokohteesta

03.02.2022

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat allekirjoittaneet osakekaupat Oulun Karjasiltaan toteutettavasta kerrostalohankkeesta. Joulukuussa 2021 solmittu kauppa pitää sisällään 76 asunnon ja 22 autopaikan kerrostalokohteen, jossa huoneistopinta-alaa on noin 2600 neliömetriä.

Asunto Oy Oulun Hohto, josta kaupat solmittiin, sijaitsee Oulun Karjasillalla, keskustasta noin kaksi kilometriä kaakkoon. Karjasilta on monipuolinen asuinalue, jossa yhdistyy niin historia, luontoa kuin kaupunkielämän tarjoamat mahdollisuudet. Upeiden ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksien lisäksi alueella on myös erinomaiset peruspalvelut.

”Oulun yksikölle tämä hanke on hyvä jatkumo Ahjo-Kalevan korttelin rakentamiseen. Rakennamme korttelissa entuudestaan yhtä taloa ja parkkihallia. Asunto Oy Oulun Hohdon rakentaminen käynnistyy kesällä 2022 ja saamme näin lisää tehokkuutta korttelissa meneillään olevaan rakentamiseen”, Pohjola Rakennus Oy Suomen Oulun hankejohtaja Ari Loukkola kertoo. ”On erittäin hienoa jatkaa yhteistyötä Asuntoyhtymän kanssa tämän hankkeen tiimoilta. Hanke vahvistaa ja kasvattaa edelleen Pohjola Rakennuksen asemaa Oulussa.”

Hohdon asunnot tulevat olemaan Joo-vuokrakoteja. Asuntoyhtymän syksyllä 2021 lanseeraama vuokra-asumisen brändi Joo Kodit lupaa huolettomuutta, joka syntyy ensisijaisesti henkilökohtaisesta palvelusta, joustavuudesta, yhteisöllisyydestä sekä ekologisuudesta.

”Oulu on yksi Asuntoyhtymän sijoitusstrategian painopistealueista ja Oulun Hohto täydentää portfoliotamme Oulun laajenevalla kaupunkialueella. Karjasillan hyvät palvelut ja liikenneyhteydet sekä liikuntamahdollisuudet luovat ihmisille puitteet laadukkaaseen ja tasapainoiseen elämään. On ilo tehdä yhteistyötä Pohjola Rakennuksen kanssa ja mielenkiinnolla odotamme uusien Joo Kotien valmistumista”, Asuntoyhtymän toimitusjohtaja Jaakko Niskanen iloitsee.

Kohde valmistuu arvioidusti loppuvuodesta 2023 ollen samalla Pohjola Rakennuksen Ahjo-Kalevakorttelin toinen asuintalo.

 

Lisätiedot:

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Jaakko Niskanen, Asuntoyhtymä Group Oy, toimitusjohtaja, 050 537 8450, jaakko.niskanen@asuntoyhtyma.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Asuntoyhtymä Group Oy rakennuttaa, omistaa ja vuokraa koteja Suomen kasvukeskuksissa. Valmiita vuokrakoteja on tällä hetkellä noin 4200. Vuokrakotimme ovat nimeltään Joo Koteja. Joo tarkoittaa huoletonta vuokra-asumista: henkilökohtaisesta palvelua, joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja ekologisuutta. Elämisen edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti elämää helpottavia ratkaisuja – ja pidämme kodeistamme, asukkaistamme ja ympäristöstämme parasta mahdollista huolta.