Skip to content

Pohjola Rakennus aloitti seuraavan Vantaan Koivukylässä sijaitsevan RS-kohteen ennakkomarkkinoinnin

18.01.2021

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Asunto Oy Vantaan Wiljan ennakkomarkkinoinnin. Uusi RS-kohde sijaitsee Vantaan Koivukylässä Asolan kaupunginosan kupeessa.

Kahdeksaan kerrokseen nousevasta Asunto Oy Vantaan Wiljasta löytyy yhteensä 77 uutta kotia ja yksi liiketila asuinrakennuksen katutasosta. Aivan pääradan läheisyydessä sijaitseva Wilja tarjoaa yksiöitä, kaksioita ja kolmioita kahdeksassa erilaisessa ja hyvin toimivassa pohjaratkaisussa.

Taloyhtiöllä on oma autohalli, josta löytyy myös muutama parkkipaikka sähköauton latauspisteellä varustettuna. Liikkuminen kerroksesta toiseen sekä asuinkerroksista parkkihalliin tapahtuu näppärästi hissillä. Lisäksi taloyhtiöllä on yhteinen ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto, kuivaushuone sekä huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot ja talosauna. Viihtyisä ja suojaisa sisäpiha tarjoaa puitteet niin leikkiin kuin oleskeluun.

Wiljan kodit on sisustettu materiaaleilla, jotka sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä. Jokaisessa kodissa lattiamateriaalina on kestävä ja mukava tammiparketti. Keittiövarustukseen kuuluvat niin kalusteuuni, induktiokeittotaso, liesikupu kuin astianpesukone. Kaikissa keittiöissä on myös kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni. Osassa kodeista löytyy joko lasitettu parveke tai ranskalaista parveke.

Wilja on kolmesta asuintalosta koostuvan korttelin viimeinen talo. Kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden, jossa arkadikäytävät ja pylväät yhtenäisen julkisivun kanssa muodostavat Asolanväylän ja Koivukylän puistotien risteysalueesta uuden kaupunkimaisen keskustan alueelle. Wiljan sijainti on ihanteellinen, sillä se on lähellä palveluja ja Koivukylän juna-asemaa. Tien toisella puolella sijaitsevat myös päivittäistavarakaupat ja lentoasemalle ajaa noin kymmenessä minuutissa.

Asunto Oy Vantaan Wiljan arvioitu valmistumisaika on keväällä 2022. Kohde sijaitsee vuokratontilla, jossa on lunastusmahdollisuus. Kokonaisuudessaan Pohjola Rakennus rakentaa alueelle kolme kerrostaloa, joihin tulee vuokra- ja omistusasuntoja. Uusia koteja kortteliin rakennetaan kaiken kaikkiaan noin 200.

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.