Skip to content

Pohjola Rakennus aloitti 74 asunnon RS-kohteen rakentamisen Nokialle

12.11.2020

Pohjola Rakennus Oy Suomen Nokialle rakentuva Asunto Oy Nokian Puisto-Estradi on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu. Kohteen rakennustyöt alkoivat 9.11.2020.

Asunto Oy Nokian Puisto-Estradi on 13-kerroksinen kerrostalo, johon rakentuu yhteensä 74 viihtyisää kotia. Huonemäärät vaihtelevat yhdestä neljään, ja lisätilaa jokaiseen kotiin tuo lasitettu parveke. Suurimmassa osassa kodeista on myös oma sauna. Puisto-Estradin asukkaille on varattu 41 lämmitysmahdollisuudella varustettua autopaikkaa. Niistä 26 taloyhtiöltä vuokrattavaa paikkaa sijaitsee viereisen tontin pysäköintihallin autokannella ja loput 15 osakkeina myytävää paikkaa talon pihalla.

Puisto-Estradin vehreä kotikortteli tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja harrastuksiin. Vieressä sijaitseva Poutunpuisto ihastuttaa paitsi vehreydellään myös tapahtumillaan. Etenkin kesäisin puistossa on monenlaista ohjelmaa, sillä tarjontaa on aina ryhmäliikuntatunneista puistokonsertteihin. Läheltä löytyvät muun muassa uimahalli, Sarpatinharjun lenkkipolut sekä talvella myös upeat hiihtoladut.

”Nokialla on kysyntää uusille, hyvällä sijainnilla oleville kerrostaloasunnoille. Puisto-Estradin asunnoista jo yli 60 % on varattu eikä ihme, sillä se sijaitsee aivan palvelujen keskellä. Kodeista avautuvat myös rauhalliset piha- ja puistonäkymät, ja Tampereellekin pääsee nopeasti lähijunalla”, Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Henna Korpiluoto kertoo.

Puisto-Estradi rakentuu aivan Nokian ytimeen. Sijainti mahdollistaa loistavat lähtökohdat näppärään kaupunkiasumiseen, sillä peruspalvelut ovat kävelymatkan päässä ja Tampereelle pääsee lähijunalla alle 15 minuutissa. Nokian keskustavyöhyke uudistuukin kovaa vauhtia yhdistäen ydinkeskustan, asemanseudun ja Yrittäjäkadun alueen. Puisto-Estradin arvioitu valmistuminen on vuoden 2022 toukokuussa.

Lisätiedot:

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.