Skip to content

Pohjola Rakennus aloittaa Kuopion Puijonlaaksoon sijoittuvien kotien ennakkomarkkinoinnin

22.01.2021

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Kuopioon rakennettavan RS-kohteen Asunto Oy Kuopion Luistelijan ennakkomarkkinoinnin. Luistelija sijoittuu muutaman kilometrin päähän Kuopion keskustasta rauhalliselle ja vehreälle Puijonlaakson alueelle.

Puijon ulkoilumaastojen läheisyyteen nouseva Asunto Oy Kuopion Luistelija on kolmikerroksinen asuinkerrostalo, joka tarjoaa kaiken kaikkiaan 46 avaraa ja valoisaa kotia erilaisiin elämäntilanteisiin. Luistelijasta löytyy niin kompakteja yksiöitä kuin tilavia kolmen huoneen perheasuntojakin. Kaikissa kodeissa on joko leveä, lasitettu parveke tai oma terassipiha. Osassa kodeista löytyy myös sauna.

Luistelijan kodeissa on hyvin suunnitellut pohjaratkaisut sekä isot ikkunat, joiden ansiosta kodit ovat valoisia ja viihtyisiä. Kodeista löytyy hyvin säilytystilaa arkea helpottamaan. Ekologinen ja kustannustehokas maalämpö pitää asumiskustannukset alhaalla ja lattialämmitys tuo erityistä asumismukavuutta tammiparkettiin tai helppohoitoiseen lukkoponttivinyyliin yhdistettynä.

Hissillisen taloyhtiön kellarikerroksesta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja autohalli. Sen lisäksi varastotiloja löytyy niin lastenvaunuille kuin ulkoiluvälineillekin. Autopaikkoja Luistelijan asukkaille on autohallissa yhteensä 29, ja ne myydään erillisinä osakkeina. Paikoilla on varaus hybridi- tai sähköauton latauspisteelle.

Luistelija sijoittuu laajojen päivittäispalvelujen yhteyteen, sillä lähellä sijaitsevasta kauppakeskuksesta löytyvät muun muassa ruokakaupat, apteekki, kirjasto ja lääkäripalvelut. Lisää palveluja löytyy muutaman kilometrin päästä Kuopion keskustasta, jonne hurauttaa vaivattomasti pyörällä, autolla tai bussilla. Lapsiperheet arvostavat Puijonlaaksoa läheisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi myös koulujen sijainnin ansiosta. Kerrostalopainotteinen alue, johon Luistelija rakentuu, on ihanteellinen luonnossa liikkujalle, sillä Puijon monipuoliset ulkoilumaastot avautuvat lähes kotiovelta.

Kuopion Luistelijan arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2022 ja sen rakentaminen alkaa kevään 2021 aikana.

 

Lisätiedot:

Risto Pennanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 4210 360, risto.pennanen@pohjolarakennus.fi

Jenni Kokkonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, projekti-insinööri, 050 528 5587, jenni.kokkonen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.