Skip to content

Pohjola Rakennuksen johtoryhmää vahvistetaan tuloksellisen kasvun jatkamiseksi

13.01.2022

Pohjola Rakennuksen kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.8.2022 alkaen kokenut rakennusalan kehittäjä ja uudistaja DI Juhani Nummi. Tämän lisäksi Helsingin hankejohtaja Hannu Hirvensalo on nimitetty liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2022 alkaen.

Juhani Nummi on toiminut uransa aikana useissa vaativissa rooleissa ja osoittanut niissä laaja-alaisen osaamisensa sekä halunsa kehittää yhtiöiden kilpailukykyä jatkuvasti. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2022. Pohjola Rakennuksen strategia- ja yrityssuunnittelujohtaja ja johtoryhmän jäsen Pia Arrhenius irtisanoutui marraskuussa 2021 ja jättää tehtävänsä kevään 2022 aikana.

Nummi odottaa innolla Pohjola Rakennukselle siirtymistään ja yhteistyötä pohjolalaisten kanssa. ”Löydän Pohjolan arvopohjasta ja toiminnasta itselleni tärkeitä näkökulmia, ja etenkin henkilöstön tyytyväisyys on hyvä lähtökohta menestykseen”, hän sanoo. ”Jussin pitkäaikainen kokemus toimialalta tuo Pohjolalle laajaa osaamista ja entistä parempia edellytyksiä jatkaa erinomaista kehitystä myös tulevina vuosina”, täydentää Pohjola Rakennuksen toimitusjohtaja Esa Neuvonen.

Pohjola Rakennus täydentää johtoryhmänsä kokoonpanoa nostamalla niin ikään Helsingin hankejohtaja Hannu Hirvensalon johtoryhmän jäseneksi ja nimittämällä hänet liiketoimintajohtajaksi 1.1.2022 lähtien vastaamaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta.

”On hienoa, että voimme tarjota Hannulle mahdollisuuden jatkaa liiketoiminnan kasvattamista keskeisimmällä markkina-alueellamme entistä suuremmassa roolissa. Strategiakauden aikana tavoitteenamme on maanhankinnan kyvykkyyden parantaminen pääkaupunkiseudulla, ja se vaatii aivan erityistä panostusta”, Neuvonen sanoo.

Hannu Hirvensalo

Hirvensalo lähtee innolla viemään pääkaupunkiseudun liiketoimintaa määrätietoisesti kohti strategian mukaisia tavoitteita. ”Kannattavan kasvun saavuttamiseksi en voi olla kuitenkaan korostamatta valtakunnallisen yhteistyön sekä koko Pohjolan organisaatiokulttuurin merkitystä, mitä meidän tulee vaalia myös jatkossa”, hän painottaa.

Pohjola Rakennuksen johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Esa Neuvonen, talousjohtaja Timo Alamiekkaoja, hankekehityksen liiketoimintajohtaja Ilkka Alvoittu, tuotannon liiketoimintajohtaja Tomi Jukola, pääkaupunkiseudun liiketoimintajohtaja Hannu Hirvensalo, strategia- ja yrityssuunnittelujohtaja Pia Arrhenius (31.5.2022 saakka), liiketoimintajohtaja Matti Kuronen (8.5.2022 alkaen) sekä kehitysjohtaja Juhani Nummi (1.8.2022 alkaen).


Lisätiedot:

Esa Neuvonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, toimitusjohtaja, 040 500 1003, esa.neuvonen@pohjolarakennus.fi


Pohjola Rakennus Oy Suomi
on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.