Skip to content

Pohjola Rakennuksen Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podiumin rakentaminen on alkanut

27.10.2020

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Martinlaakson Formulakorttelin seuraavan uudiskohteen Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podiumin rakentamisen. Hanke on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on nyt aloitettu.

Vantaalle Mika Häkkisen aukion viereen rakentuvan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen. Podiumiin rakentuu omalle tontille 54 uutta kotia, joita löytyy yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin. Kohde on herättänyt kiinnostusta jo etukäteen, sillä asunnoista on varattu tähän mennessä yli 70 %.

Podiumin kodit ovat ajattoman tyylikkäitä, ja niiden pohjaratkaisut sekä laadukkaat materiaalit kruunaavat asumiskokemuksen. Kohteen autopaikat on sijoitettu pysäköintihalliin. Podium sijaitsee Kehäradan välittömässä läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Martinlaakson juna-asemalle kävelee vain muutamassa minuutissa. Martinlaakso tarjoaa myös itsessään lukuisia päivittäispalveluja aina ostoskeskuksesta kirjastoon ja uimahalliin. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat niin ikään kou­lu, lukio ja päiväkodit. Lähialueelta löytyy myös paljon vehreitä ulkoilumaastoja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

”Podium täydentää Martinlaakson Formulakorttelin asuntotarjontaa loistavasti tuoden markkinaan omalle tontille rakennettavia laadukkaita ja Martinlaakson keskeisellä sijainnilla olevia koteja. Kohteen nopeasti kehittynyt kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja olemme innoissamme, että saamme myynnin käyntiin näinkin nopealla aikataululla”, kertoo Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo.

Kokonaisuudessaan Pohjola Rakennus rakentaa Mika Häkkisen aukion viereen 7 asuinrakennusta sekä yhden liiketilan käsittävän uuden kaupunkikorttelin, Martinlaakson Formulan. Podium on rakennettavista taloista kuudes, ja sen alustava valmistuminen on joulukuussa 2021. Seitsemännen ja viimeisen omistustalon rakentaminen alkaa vuoden 2021 aikana.

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.