Skip to content

Pohjola Rakennuksen Asunto Oy Oulun Wärttö on nyt ennakkomarkkinoinnissa

09.09.2020
oulun wärttö

Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun Värttöön rakennettavan asuntokohteen Asunto Oy Oulun Wärtön ennakkomarkkinoinnin.

Kuusikerroksiseen Asunto Oy Oulun Wärttöön rakentuu 35 uutta kotia kauniisiin Oulujoen maisemiin. Wärttö tarjoaa koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin: pienemmän kodin tarpeeseen löytyy kompakteja yksiöitä, ja useamman huoneen kodit tarjoavat puolestaan asumistilaa isommallekin perheelle.

Wärttö ilmentää ajattoman kaunista ja modernia asumista. Sen kodit ovat vaalean harmonisia ja kestäviä. Viidennen kerroksen lähes jokaisessa kodissa huonekorkeus hipoo kolmea metriä, mikä tekee tilasta entistä avaramman. Wärtön kodeissa arkeen erityistä mukavuutta tuo koko kodin kattava lattia­lämmitys.

Wärtön hyvin varustelluissa keittiöissä vakiona olevat valkoiset kodinkoneet miellyttävät silmää; koteihin kuuluu kaunis kalusteuuni ja induktioliesi sekä integroidut mikro, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Wärtön jokaisessa kodissa on lasitettu parveke, osassa kodeista parvekkeita on jopa kaksi! Kuudennen kerroksen kodeista kolmeen tuo erityistä luksusta oma kattoterassi. Kaikissa Wärtön yksiöitä isommissa kodeissa on oma sauna, jonka kruunaa näyttävä pilarikiuas.

Oulun Värttö on asuinalueena ihanteellinen – se sijaitsee aivan keskustan tuntumassa hyvien yhteyksien varrella, mutta samalla luonnon helmassa. Alue on pientalopainotteinen ja 2010-luvulla alueelle rakentunut kerrostaloalue on vain lisännyt alueen vetovoimaa. Alueen ehdottomiin helmiin kuuluu upea hiekkauimaranta, jonne kävelee kotoa vain muutamassa minuutissa. Alueelta löytyvät päivittäispalvelut tuovat helppoutta ja sujuvuutta arkeen.

Oulun Wärtön arvioitu valmistuminen on maaliskuussa 2022.

Lisätiedot:

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Maarit Juntunen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 747 3257, maarit.juntunen@pohjolarakennus.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.