Skip to content

Pohjola Rakennuksen Asunto Oy Jyväskylän Harmoni on nyt ennakkomarkkinoinnissa

15.01.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Jyväskylän Mattilanpellolle rakennettavan asuntokohteen Asunto Oy Jyväskylän Harmonin ennakkomarkkinoinnin. Kohde herätti paljon kiinnostusta jo ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista.

Asunto Oy Jyväskylän Harmoniin rakentuu 34 kaunista ja avaraa kotia Mattilanpellon rauhalliselle asuinalueelle. Nelikerroksisessa Harmonissa koteja on tarjolla monessa eri kokoluokassa näppäristä yksiöistä aina kookkaisiin perheasuntoihin. Kohteeseen rakennetaan myös talon oma kuntosali, joka on kaikkien asukkaiden käytettävissä.

Pohjaratkaisuiltaan Harmonin kodit ovat avaria, tyylikkäitä ja valoisia. Avokeittiö yhdistää keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja osa kodeista jatkuu lasitetun parvekkeen puolelle. Kaikissa kodeissa lattialämmitys tuo erityistä asumismukavuutta, eikä pölyä kerääviä pattereita näin ollen tarvita. Kaikista Harmonin kolmioista löytyy myös sauna.

Harmoni sijaitsee vehreällä Mattilanpellon asuinalueella ja se tulee nousemaan Keljon Seurakuntakeskuksen paikalle. Rauhallisen alueen asutus koostuu pääasiallisesti pientaloista, rivitaloista sekä omakotitaloista. Lapsiperheille kaikki oleellinen löytyy läheltä, sillä sekä päiväkoti että koulu sijaitsevat alle kilometrin päässä. Keljon alue on myös liikunnan ystävän unelma, sillä Kukkumäen läheisyydessä sijaitseva Hippoksen alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia liikkujille sekä penkkiurheilijoille.

Kaikki tarpeelliset palvelut löytyvät aivan Harmonin naapurista ja Keljon kauppakeskuskin on vain kävelymatkan päässä. Jyväskylän keskustaan Harmonista ajaa parhaimmillaan muutaman minuutin.

Jyväskylän Harmonin arvioitu valmistuminen on elokuussa 2022.

Lisätiedot:

Veli-Pekka Into, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 421 0338, veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Maarit Rauhanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 421 0479, maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin
 

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.