Skip to content

Pohjola Rakennukselta uusia koteja Tampereen Lamminpäähän – ensimmäiset kodit nyt ennakkomarkkinoinnissa

07.01.2022

Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Tampereen Lamminpäähän rakennettavan uuden asuinkorttelinsa ensimmäisen asuntokohteen, Asunto Oy Tampereen Pionin ennakkomarkkinoinnin. Pionin uusien kotien on arvioitu valmistuvan vuoden 2023 elokuussa.

Tampereen Lamminpäähän rakennetaan täysin uusi asuinkortteli, joka tulee monipuolisesti täydentämään Lamminpään asuntotarjontaa. Pohjola Rakennuksen ensimmäinen omistusasuntokohde alueella on Asunto Oy Tampereen Pioni, ja sen kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Nelikerroksinen asuintalo pitää sisällään yhteensä 48 modernia kotia, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella rauhallisella asuinalueella. Asuntotarjontaa löytyy monenlaisiin asumisen tarpeisiin – tarjolla on koteja niin yksin asuville kuin perheellisillekin.

Pionin kodeissa pohjaratkaisut on mietitty palvelemaan arjen sujuvuutta, ja jokaisesta kodista löytyy myös oma terassi tai lasitettu parveke. Pionin kotien tehokas äänieristys takaa asukkaille rauhalliset asuinolosuhteet. Kaikista keittiöistä löytyvät modernit kodinkoneet, kuten induktioliedellä varustettu kalusteuuni, astianpesukone sekä kylmälaitteet. Osassa kodeista on niin ikään oma sauna, jossa pääsee rentoutumaan arjen kiireistä löylyjen lämpöön.

Omalle tontille rakennettavan Pionin asukkailla on käytössään irtaimistovarastot, ulkovälinevarasto ja kätevä polkupyörien pesupaikka. Pionin suojaisalla atrium-mallisella sisäpihalla on mukava viettää aikaa oleskellen ja leikkien, sillä ympäröivät rakennukset toimivat ääntä rajoittavina esteinä. Pionissa on yhteensä 31 erikseen myytävää autopaikkaa, joista 13 on pihalla ja 18 autokatoksessa. Osa autopaikoista on varustettu sähköautojen latauspisteillä.

Pohjola Rakennus rakentaa Lamminpään uuteen asuinkortteliin yli 700 uutta kotia vuoteen 2027 mennessä. Hyvien kulkuyhteyksien, monipuolisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien sekä Lielahden palveluiden äärelle nousee tulevien vuosien aikana niin omistus- kuin vuokra-asuntojakin. Ensimmäisenä rakennettavan Pionin alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

tutustu pionin koteihin

Lisätiedot:

Erkki Ikonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 539 7068, erkki.ikonen@pohjolarakennus.fi

Tiia Järvi, Pohjola Rakennus Oy Suomi, 050 551 5222, myyntipäällikkö, tiia.jarvi@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.