Skip to content

Pohjola Rakennukselta Turun Linnakaupunkiin 37 uutta kotia – Asunto Oy Turun Herttuan ennakkomarkkinointi käynnistyi

28.01.2022
Asunto Oy Turun Herttua

Pohjola Rakennus on aloittanut Turun Linnakaupunkiin nousevan RS-kohteensa Asunto Oy Turun Herttuan ennakkomarkkinoinnin. Pohjola Rakennuksen Linnakortteliin rakennettavaan asuinkerrostaloon tulee yhteensä 37 uutta kotia, jotka sijaitsevat vauhdilla kehittyvässä kaupunginosassa aivan Turun sataman läheisyydessä. Kohteen on arvioitu valmistuvan toukokuussa 2023.

Turun sataman alue kehittyy tulevien vuosien aikana uudeksi merelliseksi kaupunginosaksi, Linnakaupungiksi. Uudelle asuinalueelle nousee myös Pohjola Rakennuksen Linnakortteli. Korttelissa sijaitsee seitsemänkerroksinen Asunto Oy Turun Herttua, josta löytyy monipuolinen tarjonta erilaisia koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Herttua tarjoaa toimivaa asumista niin pienemmän kodin tarpeessa oleville kuin isommille perheillekin. Alue on kehittymässä vanhasta teollisuusalueesta moderniksi naapurustoksi, jossa viihdytään – nyt ja tulevaisuudessa.

Herttuan kodit rakennetaan viihtyisiksi ja moderneiksi. Kodeissa on mietitty arjen toimivuutta ja Herttuan tyylikäs tiilijulkisivu kätkee sisäänsä koteja, joissa kaikki on kohdallaan viihtyisää asumista ajatellen.  Asumismukavuutta lisää muun muassa lattialämmitys, ja kaikkiin asuntoihin valoa tuovat joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, joista osa on lasitettu. Ensimmäisessä kerroksessa tarjolla on myös yksi koti, jossa on ikioma terassi. Osassa ylimpien kerrosten kodeista aukeavat puolestaan upeat maisemat aina merelle saakka.

Linnakorttelin suojatulle sisäpihalle rakennetaan myös mukava ja monikäyttöinen pihatalo yhteiskäyttöön. Pihataloon tulee kahden saunan lisäksi kotoisa kerhotila, jossa voi järjestää vaikkapa illanistujaiset tai perhejuhlat. Suojaisalla pihalla on myös leikkialue ja monitoimipiha, jossa voi viettää aikaa myös perheen pienimpien kanssa. Viihtyisyyttä lisäävät niin ikään runsaat istutukset talojen väleissä sekä viereiset puistoalueet.

Herttuaan muuttavat asukkaat voivat hankkia pysäköintipaikkoja Linnakorttelin yhteyteen rakennettavasta pysäköintiyhtiöstä. Tulevat kodit sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lähelle valmistuvat lähivuosina myös päiväkoti, koulu ja monitoimitalo. Kotikulmilta löytyvät jo monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä päivittäispalvelut kauppoineen ja ravintoloineen.

Pohjola Rakennuksen toteuttama Linnakortteli koostuu kaiken kaikkiaan kymmenestä asuinkerrostalosta sekä koko korttelia palvelevasta pysäköintiyhtiöstä. Koko Linnakortteliin rakennetaan yhteensä noin 500 uutta kotia tulevien vuosien aikana. Herttuan alustava valmistuminen on vuoden 2023 toukokuussa.

Tutustu Asunto Oy Turun Herttuan koteihin tästä

Lisätiedot:

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Heidi Tick, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 040 593 7723, heidi.tick@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.