Skip to content

Pohjola Rakennukselta 48 uutta kotia Tampereen Lamminpäähän

06.07.2022

Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Tampereen Lamminpäässä sijaitsevan Asunto Oy Tampereen Lamminpään Pionin rakentamisen. Nelikerroksiseen Pioniin valmistuu marraskuussa 2023 yhteensä 48 uutta kotia.

Omalle tontille rakennettava Asunto Oy Tampereen Lamminpään Pioni rakentuu mainioiden kulkuyhteyksien varrelle. Rauhallinen ja pientalovaltainen Lamminpää on kuin suuri siirtolapuutarha isoine ja kukkivine pihoineen. Lamminpään Pioni sijaitsee luonnon ja liikuntamahdollisuuksien läheisyydessä ja kaikki tarvittavat palvelutkin löytyvät lyhyen matkan päästä Lielahden ostoskeskittymästä. Myös päiväkoti, koulu ja harrastusmahdollisuudet löytyvät ihan kotikulmilta. Tulevaisuudessa alueen asukkaita palvelee myös Uuden Lamminpään alueelle rakentuva ruokakauppa.

”Olitpa sitten uudesta ensiasunnosta haaveileva tai omakotitalosta helpompaan asumismuotoon muuttava, Pionista löytyy koti sinulle. Omatonttisuus tuo vakautta ja turvaa muuten niin muuttuvassa maailmassa. Tämän lisäksi Pionin sijainti omakotitalovaltaisella alueelle, todella hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä on yhdistelmä, mistä on vaikea kieltäytyä. On hienoa lähteä kehittämään uutta aluetta, josta löytyy kaikki elementit hyvään elämään ja asumiseen. ”, Tampereen myyntipäällikkö Tiia Järvi kertoo.

Lamminpään Pionissa on kaunis Atrium-mallinen sisäpiha, joka takaa rauhallisen ja suojaisan oleskelualueen asukkailleen. Taloyhtiön asukkaiden tarpeita palvelevat myös irtaimistovarastot, ulkovälinevarasto ja kätevä polkupyörien pesupaikka. Pionissa on yhteensä 31 erikseen myytävää autopaikkaa, joista 13 on pihalla ja 18 autokatoksessa. Osa autopaikoista on varustettu sähköautojen latauspisteillä.

Pionin 48 kodissa on mistä valita: on saunalla varustettua kaksiota, järkevästi mitoitettuja kolmioita ja säilytysratkaisuistaan kehuttuja yksiöitä. Asuntojen koot vaihtelevat 25.5m2:n ja 79m2:n välillä. Jokaisessa kodissa on joko oma parveke tai terassi. Rakenneratkaisutkin on mietitty loppuun asti, ja Pionin kotien tehokas äänieristys takaa asukkaille rauhalliset asuinolosuhteet.

Kaikista keittiöistä löytyvät myös modernit kodinkoneet, kuten induktioliedellä varustettu kalusteuuni, astianpesukone sekä kylmälaitteet. Osassa kodeista on niin ikään oma sauna, jossa pääsee rentoutumaan arjen kiireistä löylyjen lämpöön.

Pohjola Rakennus rakentaa Lamminpään uuteen asuinkortteliin yli 700 uutta kotia vuoteen 2027 mennessä.

tutustu pionin koteihin tästä

Lisätiedot:

Erkki Ikonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 539 7068, erkki.ikonen@pohjolarakennus.fi

Tiia Järvi, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 050 551 5222, tiia.jarvi@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.