Skip to content

Martinlaakson Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Martinlaakson Podium on nyt ennakkomarkkinoinnissa

01.07.2020
asunto oy martinlaakson podium

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Martinlaakson Formulakorttelin seuraavan asuntokohteen Asunto Oy Martinlaakson Podiumin ennakkomarkkinoinnin.

Mika Häkkisen aukion viereen rakentuvan Formulakorttelin uusin tulokas Asunto Oy Martinlaakson Podium nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen ollen samalla kuudes kortteliin rakennettava asuintalo. Podiumiin rakentuu omalle tontille 54 uutta kotia, joita löytyy yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin.

Podiumin kodit ovat ajattoman tyylikkäitä ja asumiskokemuksen kruunaavat hyvät pohjaratkaisut sekä laadukkaat materiaalit. Lasitetut parvekkeet tuovat lisätilaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Ranskalainen parveke tuo pienempiin koteihin uutta ulottuvuutta ja tilan tuntua. Osassa uusista kodeista on myös oma terassipiha. Kaikissa keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso, integroitu mikroaaltouuni sekä astianpesukone.

Podiumissa ja koko Formulakorttelissa on panostettu erityisen paljon asukkaiden yhteisöllisyyden kehittymiseen. Mukava ja suojaisa yhteinen piha-alue levähdyspaikkoineen ja leikkikenttineen toimii monipuolisena kohtauspaikkana. Hissillisen taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot. Taloyhtiöstä löytyvät myös lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto. Podiumin asukkaille on myös varattu autopaikkoja korttelin yhteisestä autohallista.

Sijaintinsa puolesta Podium löytyy näppärien kulkuyhteyksien varrelta. Martinlaakson juna-asemalle kävelee muutamassa minuutissa ja junamatka Helsingin keskustaan kestää noin parikymmentä minuuttia. Martinlaakso tarjoaa myös itsessään lukuisia päivittäispalveluja aina ostoskeskuksesta kirjastoon ja uimahalliin. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat niin ikään kou­lu, lukio ja päiväkodit.

Kokonaisuudessaan Pohjola Rakennus rakentaa Mika Häkkisen aukion viereen 7 asuinrakennusta käsittävän uuden kaupunkikorttelin, Martinlaakson Formulan. Podium on rakennettavista taloista kuudes, ja sen rakentamisen ennakoidaan alkavan syyskuussa 2020 ja valmistuvan alkuvuodesta 2022.

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 200 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.