Skip to content

Kannelmäen Tahti on nyt ennakkomarkkinoinnissa

16.10.2020
kannelmäen tahti

Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Kannelmäen Sävelkorttelin seuraavan asuntokohteen ennakkomarkkinoinnin. Asunto Oy Helsingin Tahti on Sävelkortteliin nousevista asuinrakennuksista kuudes.

Kuusikerroksinen Asunto Oy Helsingin Tahti rakentuu osaksi Kannelmäen uutta Sävelkorttelia, joka tulee kokonaisuudessaan tarjoamaan kodin yli 600 asukkaalle. Tahti pitää sisällään 56 kotia, joiden koot vaihtelevat aina kompakteista yksiöistä isompiin saunallisiin kolmioihin. Sen lisäksi Tahdin katutasosta löytyy kaksi liiketilaa.

Sävelkorttelin uuden tulokkaan perusmateriaaleiksi on valittu laadukkaat ja aikaa kestävät vaihtoehdot. Hyvien materiaalien ja fiksujen neliöiden ansiosta Tahti tarjoaa asumismukavuutta jokaista yksityiskohtaa myöten. Lattiat ovat kestävää tammiparkettia ja keittiön varustukseen kuuluvat muun muassa astianpesukone, keraaminen keittoliesi ja integroitu mikroaaltouuni, jotka helpottavat arkea.

Tahti ja koko Sävelkortteli nousee Kannelmäen keskeiselle paikalle, vanhan ostoskeskuksen tilalle. Sen ansiosta niin julkiset kulkuyhteydet kuin päivittäispalvelutkin ovat loistavat. Kotiovelta Kannelmäen asemalle on matkaa noin 700 metriä ja junalla Helsinkiin hurauttaa vajaassa 15 minuutissa. Sävelkorttelin palveluiden lisäksi pienen kävelymatkan päässä sijaitsee Kauppakeskus Kaari, jonka 100 liikettä tarjoavat monipuolisen tarjonnan palveluita.

Koko Sävelkortteli on suunniteltu Kannelmäen historiaa ja kaupunkirakennetta kunnioittaen. Sen aluesuunnittelussa on otettu huomioon etenkin yhteisöllisyys, joka mahdollistaa asukkaiden yhdessä tekemisen niin piha-alueilla kuin kerhotiloissa. Tahti rakentuu Helsingin kaupungin vuokratontille ja kaupungin kanssa tullaan allekirjoittamaan pitkäaikainen maanvuokrasopimus, jonka tarkemmat ehdot selviävät myynnin alkaessa arviolta helmikuussa 2021.

Kokonaisuudessaan Pohjola Rakennus rakentaa kortteliin 13 asuintaloa ja Sävelkorttelin arvioitu valmistuminen on vuonna 2024. Tahti tulee valmistumaan arviolta kesällä 2022.

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Virpi Niinivuo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 044 421 0312, virpi.niinivuo@pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 miljoonaa euroa vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.