Skip to content

Jyväskylään nousee 16-kerroksinen tornitalo – Puistolan Tornin kodit nyt ennakkomarkkinoinnissa

20.08.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Jyväskylän Puistolaan rakennettavan RS-kohteensa Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Tornin ennakkomarkkinoinnin. Puistolan Torni nousee maamerkiksi Kalevankadulle ollen samalla Jyväskylän keskustan korkein asuinrakennus ja ensimmäinen kolmen asuintalon kokonaisuudesta.

Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Tornin 16 asuinkerrosta pitää sisällään 84 tilavaa ja ajattoman kaunista kaupunkikotia. Kotien suunnittelussa on huomioitu fiksu kaupunkiasuminen valoisine ja ilmavine koteineen energiatehokkailla ratkaisuilla kruunattuna. Asuntotarjontaa löytyy monipuolisesti, sillä Puistolan Torni tarjoaa koteja niin isommille perheille, pariskunnille kuin yksin asuvillekin. Uuden ajan asumista edustava Puistolan Torni on ekologinen A-energialuokan asuintalo, jonka katolta löytyvät myös omat aurinkopaneelit.

Vaalea, vastustamaton harmonia sekä kestävät pintamateriaalit tekevät lähtemättömän vaikutuksen, mutta jättävät silti tilaa omille sisustusideoille. Kaikissa kodeissa on korkea varustetaso ja parvekkeellisissa kodeissa maisemista voi nauttia lasituksen ansiosta ympäri vuoden. Kaksioissa ja sitä isommissa kodeissa on oma sauna ja isommille parvekkeille on lisähintaisilla muutostöillä mahdollista saada ulkoporeamme.

Puistolan Tornin kerroksiin pääsee liikkumaan näppärästi kahdella eri hissillä. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa ja pyörävarastot puolestaan sisätiloissa maantasossa, josta löytyy myös liiketiloja. Hissillä pääsee maanalaiseen parkkihalliin, jonka autopaikkoja myydään erillisinä osakkeina. Autohallipaikat on varattu ensisijaisesti isojen asuntojen ostajille. Kolmannesta kerroksesta käy kulku viihtyisälle kattopihalle, jossa on niin kuntolaitteita, viljelylaatikoita kuin oleskelupaikkoja.  Naapuruston yhteisellä pihalla on lisää oleskelupaikkoja, grillialue sekä leikkipaikka perheen pienimmille.

Jyväskylän Puistola on asuinalueena monipuolinen – läheltä löytyvät niin päivittäispalvelut, koulu, päiväkoti, harrastusmahdollisuudet kuin ravintolat ja kahvilatkin. Sen lisäksi Puistolan kaupunginosa myötäilee Tourujokea, jonka rannalta löytyy myös kaunis luontopolku ja luonnonsuojelualue. Jyväskylän keskustasta on helppo liikkua kaikkialle ja lähialueen palvelut ovat saavutettavissa sekä jalan, polkupyörällä että bussilla liikkuen.

Puistolan Torni valmistuu arvioidun aikataulun mukaan keväällä 2024. Pohjola Rakennus rakentaa Puistolan Tornin viereen lisäksi 12-kerroksisen tornitalon sekä 8-kerroksisen matalamman asuintalon. Uudet rakennukset luovat Jyväskylän keskusta-alueelle modernia asuntokantaa.

Tutustu Puistolan Tornin koteihin

Lisätiedot:

Veli-Pekka Into, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 421 0338, veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Anu Kalenius, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 040 577 0286, anu.kalenius@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.