Skip to content

Jynkän asuinalueelle nouseva Asunto Oy Kuopion Villivarsa on nyt ennakkomarkkinoinnissa

03.07.2020

Pohjola Rakennus on aloittanut Kuopion Jynkkään rakennettavan asuntokohteen Asunto Oy Kuopion Villivarsan ennakkomarkkinoinnin.

Kuopion Jynkkään nousevasta kuusikerroksisesta Asunto Oy Kuopion Villivarsasta löytyy 27 kotia. Uusia koteja löytyy yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin. Taloyhtiön suurimmissa kodeissa tulevan asukkaan on myös mahdollista vaikuttaa pohjaratkaisuun itse: kodista voi muuntaa joko kolmi- tai nelihuoneisen oman tarpeen ja toiveen mukaan.

Villivarsan kodit ovat valoisia ja harmonisia. Ne ovat tilaratkaisuiltaan avoimia, mikä antaa monipuoliset mahdollisuudet sisustaa kodista juuri oman maun mukaisen. Pohjaratkaisuissa on painotettu hyviä säilytystiloja ja arjen sujuvuutta.

Kaikissa keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone. Keittiön tasot ovat helppohoitoista laminaattia, ja kotien pinnat ovat kauttaaltaan laadukkaita ja sävyiltään neutraaleita. Kaunis tammiparketti ja suuret ikkunat tuovat ripauksen luksusta asumiseen. Kaikissa Villivarsan kodeissa on oma lasitettu tai ranskalainen parveke.

Rauhallisessa Jynkässä viihtyvät erityisesti lapsiperheet. Siellä on useita päiväkoteja, Jynkänlahden koulun yläkoulu sijaitsee samalla kadulla ja uudelle alakoululle kävelee vain kymmenisen minuuttia. Läheltä löytyvät myös päivittäistavarakaupat ja ostoskeskus. Kulkuyhteydet Jynkästä Kuopion keskustaan ovat erinomaiset. Autolla keskustaan pääsee noin vartissa. Myös bussit kulkevat säännöllisesti ja Särkilahden silta oikaisee mukavasti, kun kulkupelinä on polkupyörä.  Läheltä löytyy lukuisia harrastusmahdollisuuksia, pienvenesatama, Jynkänlahden viljelypalsta-alue sekä Rauhalahden kylpylähotelli monipuolisine palveluineen.

Villivarsan arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2021.

Lisätiedot:

Risto Pennanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 4210 360, risto.pennanen@pohjolarakennus.fi

Jenni Kokkonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, projekti-insinööri, 050 528 5587, jenni.kokkonen@pohjolarakennus.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 200 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.