Skip to content

Asunto Oy Kuopion Kuikkalehdon ennakkomarkkinointi on alkanut

28.08.2020
kuikkalehto

Pohjola Rakennus on aloittanut Kuopion Saaristokaupungin Lehtoniemeen rakennettavan asuntokohteen Asunto Oy Kuopion Kuikkalehdon ennakkomarkkinoinnin.

Saaristokaupungin rauhaan rakentuvasta viisikerroksisesta Asunto Oy Kuopion Kuikkalehdosta löytyy 39 uutta kotia. Kuikkalehdossa koteja on aina näppärästä yksiöstä tilavaan neliöön asti, ja kaikkien asuntojen pohjaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota avaraan ilmeeseen.

Kuopion Kuikkalehdon kodeissa on panostettu toimivuuteen ja valoisaan tunnelmaan. Isot ikkunat päästävät päivänvalon sisään, ja kaikista kodeista löytyy oma lasitettu parveke. Ekologinen maalämpö pitää asumiskustannukset alhaalla ja lattialämmitys puolestaan jalkapohjat lämpöisinä sekä ikkunan edustat tyhjinä pattereista.

Avonainen ja korkealuokkainen keittiö toimii kodin sydämenä, lisäten avaruutta koko asuntoon. Keittiön vakiovarusteisiin kuuluvat astianpesukone ja keraaminen liesitaso. Tilavat kylpyhuoneet sekä laadukkaat laatta- ja kalustemateriaalit luovat ajattoman tunnelman Kuikkalehdon koteihin. Osassa kodeista on myös oma sauna lisäämässä asumismukavuutta.

Kuopion Kuikkalehto sijaitsee Saaristokaupungin Lehtoniemessä, jota ympäröivät metsäinen luonto ja kaunis järvimaisema. Läheltä löytyvät myös hyvät palvelut, kuten lähikauppa, koulu ja päiväkoti. Kasvavalle alueelle valmistuu uusia koteja vauhdilla ja pian se tarjoaa kodin 14 000 asukkaalle. Saaristokaupungissa on monenlaista tekemistä ympäri vuoden – ulkoilua, uimista, kalastusta, hiihtoa ja retkiluistelua. Saaristokaupunki sijaitsee vain kuuden kilometrin päässä Kuopion keskustasta, ja matka kaupunkiin taittuu kaunista Saaristokatua pitkin kymmenessä minuutissa. Nopeat julkiset liikenneyhteydet palvelevat asukkaita aamusta iltaan.

Kuikkalehdon arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2021.

Lisätiedot:

Risto Pennanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 4210 360, risto.pennanen@pohjolarakennus.fi

Jenni Kokkonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, projekti-insinööri, 050 528 5587, jenni.kokkonen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 230 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.