Skip to content

Anna ehdotuksesi Pohjola Rakennuksen Turun Herttuankulman asuinalueen nimeämiseen

11.09.2020

Pohjola Rakennuksella on alkamassa vuonna 2021 laaja rakennushanke Turun sataman lähelle rakentuvaan uuteen kaupunginosaan Herttuankulmaan. Hanke käsittää kaiken kaikkiaan 10 asuinkerrostaloa sekä parkkihallin. Pohjola Rakennus järjestää sen kunniaksi kaksivaiheisen nimikilpailun yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun uunituoreiden rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksen aloittaneiden AMK-opiskelijoiden kanssa.

Opiskelijat ovat päässeet miettimään nimiehdotuksia kymmenelle asuinkerrostalolle, parkkihallille sekä koko korttelille. Kolme parasta nimiehdotusta jatkaa avoimeen nettiäänestykseen. Sitä ennen kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua nimikilpailuun ehdottomalla nimeä Herttuankulman asuinalueelle. Samalla voit päästä vaikuttamaan pysyvään osaan Turun kaupungin historiaa.

Ensimmäinen vaihe avoimesta nimikilpailusta on käynnissä 11.-25.9.2020 välisen ajan, jolloin myös sinulla on mahdollisuus ehdottaa nimeä Pohjola Rakennuksen korttelille ja taloille. Toinen vaihe alkaa lokakuun alussa, jolloin avoin äänestys jatkuu ja mukana on kolme yleisöäänestyksestä valittua ehdotusta sekä kolme ammattikorkeakoululaisten nimiehdotusta. Eniten ääniä kerännyt nimiehdotus valitaan Pohjola Rakennuksen Herttuankulman hankkeen ja tulevien kotitalojen nimeämiseen.

Nimikilpailun voittaja palkitaan Helkaman sähkö-Jopolla. Nimikilpailun voittaja julkistetaan verkkosivuillamme yleisöäänestyksen jälkeen lokakuun lopussa.

Pohjola Rakennus ei sitoudu valitsemaan kohteen nimeksi kilpailusta saatua nimiehdotusta ja nimikilpailun järjestäjällä on oikeus suunnitella kohteen lopullinen nimi hyödyntämällä ja muokkaamalla kilpailuun lähetettyjä nimiehdotuksia.

Lisätiedot:

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Eero Larkela, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankekehitysinsinööri, 041 507 3665, eero.larkela@pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.