Yritys

Yritys

Visio ja arvot

”Tavoitteenamme on lähiöiden renessanssi. Olemme unohtaneet, miten hyviä lähiöt ovat.”
– Juha Metsälä

Olemme kokenut palveleva rakentamisen perheyritys ja projektinjohto-organisaatio. Toimimme projektinjohtomallilla, eli ostamme rakennustyön alihankintana. Tämä toimintatapa mahdollistaa keskittymisen kiinteistöjen kehittämiseen sekä tehokkaan kaavan ja viihtyisien asuinyhteisöjen luomiseen. Teemme asiat hyväksi koetuilla tavoilla, vakaalla ammattitaidolla. Haluamme tehdä kestäviä koteja, laadukkaita liike- ja toimitiloja sekä luotettavia korjausurakoita suomalaisille.

Projektinjohtomme ja urakointimme ovat kattavia, tonttisuunnitelmista avaimet käteen -toimituksiin asti, rakennuttajan resursseja säästäen. Asuntorakentamisessa voimme toteuttaa yksilöllisiä toiveita hyvinkin yksityiskohtaisesti. Asiakastyytyväisyyden eteen tehdään määrätietoisesti töitä, ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Pohjola Rakennuksella otettiin huhtikuussa 2017 käyttöön eettiset ohjeet. Ne kuvaavat Pohjola Rakennuksen toimintaperiaatteita, joista pidetään tinkimättä kiinni aina ja kaikkialla.

Ylläpidämme kanavaa, jonne kuka tahansa voi anonyymisti ilmoittaa havaitsemiaan rikkomuksia ja epäkohtia. Ilmoitus tehdään puhelimitse soittamalla numeroon 08001-13031 tai käyttämällä nettiportaalia. Tarvitset molempiin pääsykoodin 82422 viestin jättämiseksi.

Jokainen hanke on meille tärkeä, yhtä tärkeä kuin asiakkaallemmekin. Tämä näkyy myös työmme jäljessä.