Pohjola Rakennus työnantajana

”Avoin ilmapiiri, ei kynnystä ylempään johtoon, mahdollisimman matala organisaatio. Koen olevani tervetullut minne menenkin”

”Nuori, eteenpäin pyrkivä henkilöstö. Hieno juttu, että nuorille annetaan mahdollisuus kehittyä ja vastuuta annetaan”

”Työpaikan yhteishenki on mielestäni loistavalla tasolla ja voisin kuvitella viettäväni vapaa-ajallanikin aikaa työkavereiden kanssa. Täällä jaetaan elämän tuomat ilot ja surut ja voit luottaa siihen, että toiset tsemppaavat sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Huumorintajuisen ja rennon työporukan ansiosta töihin on ilo tulla joka päivä, vaikka kiireet painaisivatkin päälle. ”

(GPTW 2017-kyselyn avoimia vastauksia)

Lukuisia uramahdollisuuksia

Pohjola Rakennus on talon ja infran rakentaja, joka toimii projektinjohtomallilla. Urapolkuja on yhtä useita kuin on tekijöitäkin. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja mielenkiintoiselle ja haastavalle uralle työmaalta toimistoon usealla eri paikkakunnalla.
Lue lisää pohjolalaisten uratarinoista täältä.

Työturvallisuus edellä

Keskeisimpänä tavoitteena Pohjola Rakennuksella on työturvallisuuden jatkuva edistäminen. Turvallisuushavaintokäytännöllämme riskit tehdään näkyviksi, jotta ne havaitaan ajoissa ja voidaan näin kitkeä pois ennaltaehkäisevästi.

Reilu suomalainen perheyhtiö

Voimakkaasta kasvustamme huolimatta olemme mukavan kompakti yritys, jossa ihmiset ovat yrityksen voimavara ja heidät tunnetaan nimeltä. Toimintajärjestelmien kehityksessä otetaan henkilöstön näkemykset huomioon, vastuuta ja apua saa ja niitä annetaan.

Pohjola Rakennuksella kasvat ja kehityt

Arvostamme ja edistämme henkilöstömme kehittymistä ja ammatillista kasvua. Pohjola Akatemia on moduulipohjainen noin vuoden kestävä sisäinen koulutusohjelmamme, jonka avulla perehdytämme henkilöstömme yrityksen toimintamalleihin ja laajemmin rakennusalaan sekä yleisesti työelämässä tarvittaviin taitoihin.

Työhyvinvointia henkilöstöeduilla

Kattavat, paljon kiitosta saaneet henkilöstöetumme pitävät huolen siitä, että henkilöstömme voi hyvin niin työpaikalla kuin työpaikan ulkopuolellakin.