Avoimet työpaikat

Meidän joukossamme viihtyy noin 200 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yh­teistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja val­mistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!

Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja:

Etsimme Jyväskylään ja Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen työmaapäälliköitä ja työvaihemestareita sekä kesäksi työnjohtoharjoittelijoita.

Tarjoamme pääsyn kasvavan yrityksen monipuolisiin työmahdollisuuksiin, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän ja hyvät henkilöstöedut yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista.

Työmaapäällikkönä johdat asuinrakennusprojektin tuotantoa ja toimit työmaan vastaavana työnjohtajana. Työmaapäällikkönä toimit työvaihemestareiden esimiehenä ja johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat.

Työvaihemestarina vastaat työmaan eri työvaiheiden toteuttamisesta. Asiakaspalvelu ja tiimissä toimiminen ovat sinulle sisäänrakennettuja taitoja.

Työnjohtoharjoittelijana asenteesi ratkaisee. Tinkimätön työmoraalisi auttaa sinua oppimaan työmaakäytännöt lyhyessä ajassa. Lisäksi vastuullisuus, huolellisuus ja positiivinen asenne ovat ominaispiirteitäsi.

Tehtävissä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, RI, rakennusmestari) sekä vahvaa tuotantotaustaa ja kokemusta hankintojen valmistelusta. Koeteltu osaaminen vaativien asuntorakentamisen projektien johtamisesta sekä yhteistyökyky, hyvät esimiestaidot, vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Kuopion osalta työpäällikkö Sami Narinen, p. 050 321 33 25 ja Jyväskylän osalta tuotantopäällikkö Jukka Urvas p. 044 421 0452. Hakemukset lähetetään viimeistään 11.3.2018 mennessä osoitteeseen pohjola@pohjolarakennus.fi . Laita viestiin tieto, haetko Jyväskylän vai Kuopion toimipisteeseen.

********************

Haemme Korjausrakentamisen yritykseen työmaapäälliköitä, projekti-/työmaainsinöörejä ja työnjohtajia pääkaupunkiseudulle

Työmaapäällikkö johtaa projektin tuotantoa. Johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työmaaorganisaation lähiesimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus) Projekti-/työmaainsinöörin monipuolinen tehtäväkuva sisältää mm. kustannus- ja aikataulusuunnittelua sekä hankintoja. Osaamistaustasi huomioidaan tehtäväkuvan määrittelyssä. Työnjohtajana toimit työvaihemestarina. Johdat itsenäisesti työvaiheita siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä , kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä jo alkuvaiheessa mukaan kasvavaan yritykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Korjausrakennus Oy toimitusjohtaja Esa Surakka esa.surakka@pohjolarakennus.fi.