Avoimet työpaikat

Meidän joukossamme viihtyy noin 200 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yh­teistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja val­mistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!

Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja:

Jyväskylän ja Kuopion toimipisteisiin projekti-insinöörejä

Projekti-insinöörinä vastaat hankekokonaisuudesta kokonaisvaltaisesti ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä tuotantopäällikön kanssa.  Tehtävänkuvaasi kuuluu suunnittelun ohjaus keskittyen erityisesti tekniseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen sekä laadun varmistamiseen. Työmaavaiheessa vastaat teknisen toteutuksen suunnittelusta ja hankintojen valmisteluista. Lisäksi osallistut ja kehität asuntokohteiden myyntiä ja markkinointia.

Jyväskylän ja Kuopion toimipisteisiin työmaapäälliköitä ja työvaihemestareita

Työmaapäällikkö johtaa asuinrakennusprojektin tuotantoa ja toimii työmaan vastaavana työnjohtajana. Työmaapäällikkönä toimit työvaihemestareiden esimiehenä ja johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat.

Työvaihemestari vastaa työmaan eri työvaiheiden toteuttamisesta. Asiakaspalvelutaito ja tiimissä toimiminen ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiseen.

Kuopioon tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä vastaat hankekokonaisuudesta kokonaisvaltaisesti ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä. Tehtävänkuvaasi kuuluu suunnittelun ohjaus yhdessä aluejohtajan kanssa, keskittyen erityisesti tekniseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Lisäksi vastaat itsenäisesti hankinnoista hankkeen alkuvaiheessa ja myöhemmässä vaiheessa yhdessä työmaaorganisaation kanssa. Työmaavaiheessa vastaat teknisen toteutuksen etukäteissuunnittelusta ja toimit työmaaorganisaation esimiehenä. Lisäksi osallistut myös tontti- ja kiinteistökehitykseen sekä hankesuunnittelun ideointiin.

Tehtävissä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, RI, rakennusmestari) sekä vahvaa tuotantotaustaa ja kokemusta hankintojen valmistelusta. Koeteltu osaaminen vaativien asuntorakentamisen projektien johtamisesta sekä yhteistyökyky, hyvät esimiestaidot, vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Kuopion osalta aluejohtaja Risto Pennanen p. 044 4210 360 ja Jyväskylän osalta tuotantopäällikkö Jukka Urvas p. 044 421 0452. Hakemukset lähetetään viimeistään 29.10.2017 mennessä osoitteeseen risto.pennanen@pohjolarakennus.fi (Kuopio) ja jukka.urvas@pohjolarakennus.fi (Jyväskylä).

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi · Puh. 020 775 9600 · Kalevankatu 10, 40100 Jyväskylä | Puijonkatu 22 B 4 krs, 70100 Kuopio

************************************

Haemme Korjausrakentamisen yritykseen työmaapäälliköitä, projekti-/työmaainsinöörejä ja työnjohtajia pääkaupunkiseudulle

Työmaapäällikkö johtaa projektin tuotantoa. Johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työmaaorganisaation lähiesimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus) Projekti-/työmaainsinöörin monipuolinen tehtäväkuva sisältää mm. kustannus- ja aikataulusuunnittelua sekä hankintoja. Osaamistaustasi huomioidaan tehtäväkuvan määrittelyssä. Työnjohtajana toimit työvaihemestarina. Johdat itsenäisesti työvaiheita siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä , kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä jo alkuvaiheessa mukaan kasvavaan yritykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Korjausrakennus Oy toimitusjohtaja Esa Surakka esa.surakka@pohjolarakennus.fi.