Avoimet työpaikat

Meidän joukossamme viihtyy noin 200 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yh­teistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja val­mistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!

Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja:

********************

Oletko parhaiden urakointikäytäntöjen asiantuntija? Ehkä innokas uuden kehittäjä, jonka sormet syyhyävät kokeilla uutta? Tai vaikka molempia?

Näitä nykyisiä ja tulevaisuuden menestyjiä haetaan nyt hiljattain perustettuun urakointiyksikköömme sekä gryndipuolelle vakituiseen työsuhteeseen työmaapäälliköiksi ja vanhemmiksi työnjohtajiksi.

Työmaapäällikön tehtävään vaaditaan vähintään ammattikorkeakoulutason koulutus talonrakentamisen alalta sekä koeteltua osaamista vastaavana työnjohtajana vähintään kolmen vuoden ajalta. Vanhempana työnjohtajana pätevöidyt tehtävään talonrakentamiseen suuntautuneella vähintään ammattikorkeakoulutason koulutuksella sekä aiemmalla työnjohtokokemuksella talonrakennusprojekteista vähintään kahden vuoden ajalta.

Urakointiyksikkö on osa Pohjola Rakennus Oy Uusimaata, joka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa. Yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista vahvat tuotannon osaajat tulevat osaksi meidän perhettä, mahdollisuutta kilpailukykyiseen palkkaan ja kannustavaan tulospalkkiojärjestelmään unohtamatta.

Perinteisten lounas- virike- ja puhelinedun lisäksi pohjolalaisista perheenjäsenistä pidetään huolta muun muassa lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla, hammashoidolla ja laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Lisänä saat myös mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä pääsyn kasvavaan perheyritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Kysy  lisätietoja urakointiyksikön johtajalta, Jouni Laukkariselta, puh. 040 526 0624, jouni.laukkarinen@pohjolarakennus.fi. Jätä hakemuksesi tästä linkistä Uusimaan yksikköön.