Avoimet työpaikat

Great Place to Work-Pohjola Rakennus

Meidän joukossamme viihtyy noin 200 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yh­teistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja val­mistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!

Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja:

Etsimme kesällä alkaville työmaillemme Ouluun VASTAAVIA MESTAREITA.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän ja hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Vastaavana mestarina johdat tuotantoa itsenäisesti, kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Toimit muiden työmaatoimihenkilöiden esimiehenä ja tukenasi on projektipäällikkö. Arvostamme oma-aloitteista, asiakasläheistä asennetta.

Edellytämme rakennusalan teknistä koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai DI) sekä aikaisempaa kokemusta ko. tehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjola Rakennus Pohjois-Suomen tuotantojohtaja Matti Suutari (044 335 1151).

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 25.5.2018 mennessä osoitteeseen:
pohjola@pohjolarakennus.fi. Laita viestiin otsikoksi ”Työhakemus Pohjois-Suomi”.

********************

Oletko parhaiden urakointikäytäntöjen asiantuntija? Ehkä innokas uuden kehittäjä, jonka sormet syyhyävät kokeilla uutta? Tai vaikka molempia?

Näitä nykyisiä ja tulevaisuuden menestyjiä haetaan nyt hiljattain perustettuun urakointiyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen työmaapäälliköiksi ja työvaihemestareiksi.

Urakointiyksikkö on osa Pohjola Rakennus Oy Uusimaata, joka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa. Yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista vahvat tuotannon osaajat tulevat osaksi meidän perhettä, mahdollisuutta kilpailukykyiseen palkkaan ja kannustavaan tulospalkkiojärjestelmään unohtamatta.

Perinteisten lounas- virike- ja puhelinedun lisäksi pohjolalaisista perheenjäsenistä pidetään huolta muun muassa lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla, hammashoidolla ja laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Lisänä saat myös mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä pääsyn kasvavaan perheyritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Voit kysyä lisätietoja urakointiyksikön johtajalta, Jouni Laukkariselta, puh. 040 526 0624.

Hakeminen ei ole koskaan ollut näin mutkatonta: jätä vain yhteystietosi hakulinkin kautta viimestään 13.5. ja me soitamme sinulle takaisin!

********************

Haemme Korjausrakentamisen yritykseen työmaapäälliköitä, projekti-/työmaainsinöörejä ja työnjohtajia pääkaupunkiseudulle

Työmaapäällikkö johtaa projektin tuotantoa. Johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työmaaorganisaation lähiesimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus) Projekti-/työmaainsinöörin monipuolinen tehtäväkuva sisältää mm. kustannus- ja aikataulusuunnittelua sekä hankintoja. Osaamistaustasi huomioidaan tehtäväkuvan määrittelyssä. Työnjohtajana toimit työvaihemestarina. Johdat itsenäisesti työvaiheita siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä , kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä jo alkuvaiheessa mukaan kasvavaan yritykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Korjausrakennus Oy toimitusjohtaja Esa Surakka esa.surakka@pohjolarakennus.fi.