Avoimet työpaikat

Meidän joukossamme viihtyy noin 200 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yh­teistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja val­mistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!

Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja:

IT-Manager

Tehtävä on uusi ja otat vastuullesi konsernin ja eri konserniyhtiöiden IT-asiat. Vastaat tietohallinnon operatiivisesta toiminnasta sekä IT-arkkitehtuurin ylläpidosta ja kehittämisestä. Olet avainhenkilönä koko konsernia palvelevan ERP-järjestelmän hankintaprojektissa sekä yhteyksissä ICT-palveluntuottajiin. Olet vetovastuussa ICT:n muutos- ja kehitysprojekteissa ja osaat tunnistaa liiketoimintalähtöisiä IT-tarpeita sekä tuoda ne esille liiketoimintaa kehitettäessä. Tavoitteesi on varmistaa ja kehittää ICT-järjestelmien käytettävyys sekä sisäinen asiakastyytyväisyys kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin. Lisäksi tuet johtoa ja liiketoimintoja monipuolisella IT-osaamisellasi.

Ymmärrät IT-asioita laajasti: mm. järjestelmiä, ohjelmistoja, infrastruktuuria, tietoliikennettä, tietoturvaa, palvelimia ja konesaliratkaisuja. Tunnistat helposti eri kehitysvaiheissa olevien yhtiöiden tarpeet IT:n näkökulmasta ja pystyt tukemaan yhtiöiden menestymistä moderneja IT-ratkaisuja hyödyntämällä – sekä ylätason suunnittelussa että operatiivisessa tekemisessä. Taustasi voi olla vastaavista tehtävistä tai esim. IT-kehitysprojektien parista. Tehtävässä eduksi katsotaan soveltuva koulutus esim. tietojenkäsittelystä (AMK, ylempi korkeakoulu). Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kieltä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi ainutlaatuisessa kasvavassa ympäristössä rakennusalan johtavien osaajien kanssa.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 1.10.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-11326. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Jussi Lehmusvirta, puh. 0207 420 562 ja Esko Oja, puh. 0207 420 535.

Haemme Pohjola Rakennus Oy Infralle

työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulle ja tarjouslaskijaa Helsinkiin, Pasilaan

Työmaainsinööri:
Työmaainsinöörin toimenkuvaan kuuluu muun muassa työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta sekä lisä- ja muutostöiden laadinta. Lisäksi työmaainsinööri tekee hankkeesta riippuen yhteistyötä työmaapäällikön kanssa hankinta, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelussa ja valvonnassa. Voit olla jo kokeneempi tai vasta urasi alkuvaiheilla oleva rakentaja, pääasia, että olet oma-aloitteinen ja sopeutumiskykyinen ammattiylpeydellä varustettu yksilö.

Lisätietoja työmaainsinöörin tehtävästä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tuotantojohtaja Mikko Iso-Markku (040 5505577).
Hakemukset palkkatoiveineen 25.9.2017 mennessä osoitteeseen mikko.iso-markku@pohjolarakennus.fi

Tarjouslaskija:
Etsimme vahvistusta tarjouslaskentaamme. Infraurakoiden tarjouslaskijana tehtäviisi kuuluu tarjottavien kohteiden määrälaskenta, ennakkotarjousten pyytäminen ja urakoiden hinnoittelu. Laadit tarjoukset yhteistyössä teknisen johtajan kanssa ja osallistut urakoiden käynnistämiseen. Haluat tehdä työsi huolellisesti ja toimit mielelläsi itsenäisesti. Tukenasi on kokenut ja mukava tiimi. Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta infrarakentamisen toimialasta tai olet halukas oppimaan uutta.

Lisätietoja tarjouslaskijan tehtävästä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tekninen johtaja Arto Mäkinen (040 5655 345). Hakemukset palkkatoiveineen 25.9.2017 mennessä osoitteeseen arto.makinen@pohjolarakennus.fi

——————————————————————————————————

Haemme Korjausrakentamisen yritykseen työmaapäälliköitä, projekti-/työmaainsinöörejä ja työnjohtajia pääkaupunkiseudulle

Työmaapäällikkö johtaa projektin tuotantoa. Johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työmaaorganisaation lähiesimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus) Projekti-/työmaainsinöörin monipuolinen tehtäväkuva sisältää mm. kustannus- ja aikataulusuunnittelua sekä hankintoja. Osaamistaustasi huomioidaan tehtäväkuvan määrittelyssä. Työnjohtajana toimit työvaihemestarina. Johdat itsenäisesti työvaiheita siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä , kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä jo alkuvaiheessa mukaan kasvavaan yritykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Korjausrakennus Oy toimitusjohtaja Esa Surakka esa.surakka@pohjolarakennus.fi.