Skip to content

Hankekehityspäällikkö, Helsinki

10.09.2019

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan organisaatioomme Helsinkiin hankekehityspäällikköä

Hankekehityspäällikkönä vastaat asuinrakennushankkeiden asemakaavojen ohjauksesta sekä maanhankinnasta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Työnkuvasi sisältää muun muassa uusien asuinrakennus-hankeaihioiden etsimistä, kannattavuuslaskelmien laadintaa, hankeaihioiden tarjousten tekemistä, investointipäätösten valmistelua ja neuvotteluja yhteistyötahojen kanssa.
Analysoit hankkeita sekä hoidat hankkeisiin liittyvät sopimusneuvottelut. Pidät aktiivisesti yhteyttä sekä asiakkaisiimme että viranomaisiin.

Hallitset projektien kehittämisen itsenäisesti, olet innovatiivinen, määrätietoinen ja ratkaisuhakuinen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja olet neuvottelutaitoinen. Sinulla on kokemusta yhteistyöstä kuntien kanssa ja kyky tehdä tiimityötä. Sinulla on tehtävään soveltuva Insinöörin/Diplomi-Insinöörin/Arkkitehdin koulutus ja monipuolista kokemusta esimerkiksi suunnittelunohjauksesta, hankekehityksestä tai tuotannosta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehitysjohtaja Ilkka Alvoittu arkisin klo 15-16 puh. 050 050 3388.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 6.10.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@pohjolarakennus.fi. Kirjoita viestin osoitekenttään ”Hankekehityspäällikkö”.