Uudisrakentaminen

Asiakaskeskeistä uudisrakentamista

Olemme asuin- ja toimitilarakentaja, jolla on lähes 30 vuoden kokemus erilaisista asumismuodoista ja toimitiloista. Asuintalot ja liikekiinteistöt ovat meille ensisijaisesti yhteisöjä, joiden puitteiden on mahdollistettava toimivuus ja viihtyvyys. Tärkein tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme ympäristöjä, joissa asua tai työskennellä – niissä viihtyen.

Tarjoamme suomalaiselta perheyhtiöltä perheille ja yksilöille toimivaksi havaituilla ja kestävillä rakennustavoilla kohtuuhintaista asumista. Luomme viihtyisiä, ekologisia yhteisöjä, jotka sijaitsevat kaupunkikeskustojen läheisyydessä, joukkoliikenteen varrella. Mahdollistamme myös kodin yksilölliset ratkaisut tarvittaessa.

Arvoa asiakkaalle on toimintamme ydin. Best Value-konseptillamme kartoitamme tarkasti, millä tavoin pystymme maksimoimaan tämän asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Lisäksi rakentamiemme talojen asukkaiden tyytyväisyys on meille keskeistä. Tyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti.

Toimi- ja liiketilahankkeissa rakennukset suunnitellaan alusta asti asiakkaan tarpeita kunnioittaen, kustannustehokkaasti. Sovellamme vankalla kokemuksella projektinjohtomalliamme, olipa kyse sitten kerrostalosta tai ostoskeskuksesta.

Kohteemme on listattu täällä ja niitä välittävät Suomen johtavat kiinteistövälitysketjut. Jokaisen kohteen yksilöllinen yhteydenottolomake osoittaa viestisi oikealle välittäjälle, joka ottaa yhteyttä sinuun.

Referenssejämme