Infrarakentaminen

Infra

Projektinjohdossa paras

Pohjola Rakennus Oy Infra on projektiosaaja ja asiakaslähtöinen kumppanisi, jonka projektinjohtomalli varmistaa kustannustehokkaan ja sujuvan työnkulun. Kokemus on hionut toimintamallimme varmoiksi ja kustannustehokkaiksi. Toteutamme maanrakennustyöt, louhinnat, kunnallistekniikan työt, perustustyöt ja projektikohtaisesti myös muut infrarakentamisen kokonaisuudet vankalla osaamisella.
Palvelemme perinteisten urakkamuotojen lisäksi myös palveluntarjoajana, erilaisilla hankkeiden toteutus- ja toimintamalleilla, niin julkista kuin yksityistäkin sektoria.

Toimimme infrarakennushankkeiden kokonaisvaltaisena projektinjohtajana tai työmaan päätoteuttajavastuussa maanrakennus- ja vaikka perustusvaiheenkin ajaksi.

Katso referenssivideo Infran toteuttamasta Vermon kohteesta:

Espoon kaupungin tilaamassa hankkeessa Pohjola Rakennus Oy Infra toteuttaa Kummelivuoreen kiertoliittymän ja ympäröivien katujen saneerauksen. Lisäksi rakennetaan noin 400 metriä meluseinää ja teräsrakenteinen silta kevyen liikenteen käyttöön. Silta nostettiin paikoilleen 15.12018. Katso video sillannostosta: