Skip to content

Asunto Oy Vantaan Wehmas

Asolanväylä 12, 01360 Vantaa

myynnissä

25 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen7/2021

wehmas

Wehmaan faktat

7 kerrosta
66 kotia
24 autohallipaikkaa
1 liiketila
1 talosauna
1h+kt – 3h+kt+s
22.5 – 67.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Vantaan Wehmas

Mutkatonta asumista

Wehmas sijaitsee vain kivenheiton päässä palveluista, nopeasti kasvavan Asolan kaupunginosan kupeessa. Arki sujuu, kun kauppaan on vain kivenheitto. Ja mikäli tarvitset jotain enemmän, Koivukylän juna-asema löytyy aivan kulman takaa. Sijainti pääradan varressa takaa, että liikkuminen paikasta toiseen on mutkatonta.

Seitsemään kerrokseen kohoavasta Wehmaasta löytyy pohjaratkaisuja moneen eri makuun ja niiden joukosta jokainen löytää itselleen sopivan. Asuntoja Wehmaassa on 66 ja liiketiloja yksi. Liikkuminen kerroksesta toiseen sekä asuinkerroksista parkkihalliin tapahtuu näppärästi hissillä.

Vantaan Wehmas A47

Tyylipuhtaita koteja

Vantaan Wehmaan kodit on sisustettu materiaaleilla, jotka sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä: keittiön kaapistot ovat ajattoman tyylikkäät ja tammiparketti tuntuu mukavalta jalkapohjaa vasten.

Keittiövarustukseen kuuluu kalusteuuni ja induktiokeittotaso, liesikupu sekä 60 tai 45 cm leveä astianpesukone. Keittiön tasot ovat kestävää laminaattia ja välitila laattaa tai välitilalevyä. Kaksioissa ja kolmioissa on vakiona integroitu mikroaaltouuni. Kaksioissa ja kolmioissa koti jatkuu parvekkeen puolelle ja osassa kolmiosta on myös oma sauna.

Vantaan Wehman materiaalit

Kotisi on sinun näköisesi

Oma koti on aina uniikki. Koska se on sinun kotisi, tulee sen näyttää ja tuntua omalta heti sisäänastumishetkestä alkaen. Me Pohjola Rakennuksen ammattilaiset olemme auttamassa sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka omaan kotiisi ja sen yksilöintiin liittyvissä asioissa.
Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun rakennusaikana, jotta oma kotisi on juuri sinun näköisesi.

Tutustu materiaaliesitteeseen ja muokkaa omia materiaalikokonaisuuksia virtuaalisesti:

3d-materiaalivalinnat Materiaaliesite
Vantaan Wehmas julkisivu

Ajaton ulkoasu

Wehmaan julkisivut istuvat tyylikkäästi vieressä sijaitsevan Asolan pientaloalueen aikalaisarkkitehtuuriin. Talojen julkisivuissa on nähtävissä vaikutteita 1950-luvun kerrostalojen ajattoman tyylikkäästä arkkitehtuurista rapattuine julkisivuineen.

Palveluiden äärellä

Wehmas sijaitsee palveluiden keskellä, kaikki tärkeimmät palvelut ovat alle 500 metrin sisällä ja ruokakaupat ovat askeleen päässä kotoa. Koivukylän juna-asema löytyy aivan kulman takaa. Sijainti pääradan varressa takaa, että liikkuminen paikasta toiseen on mutkatonta.

Vantaa Asolanväylä

Vanha Koivukylä

Koivumetsään rakennettu vanha Koivukylä on pääradan läntisellä puolella sijaitseva viihtyisä ja kasvava Vantaan kaupunginosa, joka koostuu pien- ja kerrostaloalueesta Asolanväylän varrella. Vanha Koivukylä on sekoitus vanhaa ja uutta, alueen rintamamiestalot ja uudet kerrostalot lisäävät alueen yhteisöllisyyttä ja runsas luonto tekee alueesta virkistävän.

Lue lisää

Kohdetta välittää

Janne Riipinen

RE/MAX Parhaat Kodit OY LKV
0400 557 366
janne.riipinen@remax.fi

Ota yhteyttä

Kristina Orela

RE/MAX Parhaat Kodit OY LKV
0400 530 710
kristina.orela@remax.fi

Ota yhteyttä

Jani Pomell

RE/MAX Family
040 515 1226
jani.pomell@remax.fi

Ota yhteyttä

Kristiina Horsma

RE/MAX Loiste
040 725 0555
kristiina.horsma@remax.fi

Ota yhteyttä

Satu Salmela

RE/MAX Hyvät Kodit
040 748 0828
satu.salmela@remax.fi

Ota yhteyttä

Peter Juslin

RE/MAX Casa Alto
050 310 5507
peter.juslin@remax.fi

Ota yhteyttä

Kirsi Lehtinen

RE/MAX Asunnot
0400 194 195
kirsi.lehtinen@remax.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla