Skip to content
Kodit | Vantaa | Martinlaakso

Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali

Martinlaaksonkuja 1, 01620 Vantaa

myynnissä

21 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen5/2022

Pokaalin faktat

6 kerrosta
59 kotia
26 autohallipaikkaa
3 liiketilaa
1h+kt – 3h+kt
25.5 – 63.5 m2
Oma tontti
Energialuokka B2018

Voitokasta asumista kuudessa kerroksessa

Martinlaaksoon, Mika Häkkisen aukion kupeeseen rakentuvan Formulakorttelin uusin tulokas on Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali. Persoonallisen värinen asuinrakennus nousee kuuden kerroksen korkeuteen ollen samalla seitsemäs ja viimeinen kortteliin rakennettava asuintalo. Vierestä löytyvät muun muassa taloyhtiöt Podium, Sikaani ja Grand Prix.

Yhteisöllistä elämää omalla tontilla

Pokaali on arvonsa tunteva rakennus, joka sijaitsee omalla tontilla kuin moderni palkinto. Taloyhtiö nousee entisen liikekeskuksen paikalle – tontin historia on vaikuttanut myös tulevan rakennuksen ulkopintojen poikkeukselliseen värimaailmaan. Pokaalin tunnistaakin sen vaihtelevan värisistä parvekkeistaan. Pokaalissa ja koko Formulakorttelissa on kiinnitetty huomioita asukkaiden viihtymiseen ja yhteisöllisyyden kehittymiseen. Mukava ja suojaisa yhteinen piha-alue levähdyspaikkoineen ja leikkikenttineen toimii lasten temmellyksen keskipisteenä ja samalla vanhempien kohtauspaikkana. Oleskelualueelta löytyy aktiivisille asukkaille myös kuntoilualue sekä oma minifutiskenttä!

Koti parhaalla paikalla

Moni meistä unelmoi asuvansa noin 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Viihtyisässä Martinlaaksossa tämä toive toteutuu! Kulkuyhteydet alueella ovat erinomaiset. Juna-asemalle pääsee Podiumista kätevästi pyörällä tai kävellen muutamassa minuutissa. Junalla pääsee nopeasti myös lentokentälle. Autoilevat asukkaat arvostavat myös Hämeenlinnanväylän ja Kehä 3:n läheisyyttä – molemmille hurauttaa vain muutamassa minuutissa.

Formulakorttelin näkymät

 

Pokaali on arvonsa tunteva rakennus, joka sijaitsee omalla tontilla kuin moderni palkinto.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Jonna Ojala

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla