Skip to content
Kodit | Vantaa | Martinlaakso

Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali

Martinlaaksonkuja 1, 01620 Vantaa

myynnissä

1 koti vapaana

Energialuokka: B2018

Valmistunut5/2022

Mukava syysetu asunnon ostajalle!

Tarjoamme Pokaalin viimeiseen kotiin nyt mukavat edut; saat velattomasta kauppahinnasta 10% alennuksen, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoitovastikkeet ja saat autopaikan puoleen hintaan asunnon oston yhteydessä. Edut ovat voimassa 30.11.2023 saakka.

Kysy lisätiedot asuntomyynniltämme!

Ota yhteyttä

 

Pokaalin faktat

6 kerrosta
59 kotia
26 autohallipaikkaa
3 liiketilaa
1h+kt – 3h+kt
25.5 – 63.5 m2
Oma tontti
Energialuokka B2018

Valmiita koteja omalla tontilla

Martinlaaksoon, Mika Häkkisen aukion kupeeseen valmistuneen Formulakorttelin uusin tulokas on Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali. Persoonallisen värinen asuinrakennus nousee kuuden kerroksen korkeuteen ollen samalla seitsemäs ja viimeinen kortteliin rakennettava asuintalo. Vierestä löytyvät muun muassa taloyhtiöt Podium, Sikaani ja Grand Prix.

Yhteisöllistä elämää

Pokaali on arvonsa tunteva rakennus, joka sijaitsee omalla tontilla kuin moderni palkinto. Taloyhtiö nousee entisen liikekeskuksen paikalle – tontin historia on vaikuttanut myös tulevan rakennuksen ulkopintojen poikkeukselliseen värimaailmaan. Pokaalin tunnistaakin sen vaihtelevan värisistä parvekkeistaan. Pokaalissa ja koko Formulakorttelissa on kiinnitetty huomioita asukkaiden viihtymiseen ja yhteisöllisyyden kehittymiseen. Mukava ja suojaisa yhteinen piha-alue levähdyspaikkoineen ja leikkikenttineen toimii lasten temmellyksen keskipisteenä ja samalla vanhempien kohtauspaikkana. Oleskelualueelta löytyy aktiivisille asukkaille myös kuntoilualue sekä oma minifutiskenttä!

Koti parhaalla paikalla

Moni meistä unelmoi asuvansa noin 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Viihtyisässä Martinlaaksossa tämä toive toteutuu! Kulkuyhteydet alueella ovat erinomaiset. Juna-asemalle pääsee Podiumista kätevästi pyörällä tai kävellen muutamassa minuutissa. Junalla pääsee nopeasti myös lentokentälle. Autoilevat asukkaat arvostavat myös Hämeenlinnanväylän ja Kehä 3:n läheisyyttä – molemmille hurauttaa vain muutamassa minuutissa.

Formulakorttelin näkymät

Martinlaakson
Formulakortteli

Martinlaaksosta on ponnistanut kaksi aikamme suurta Formula 1 -kuskia, Mikat Häkkinen ja Salo. Mika Häkkisen aukion viereen on juuri valmistunut viimeiset taloyhtiöt 9 rakennusta käsittävään uuteen kaupunkikortteliin, nimeltään Martinlaakson Formulaan.

Tutustu Formulakortteliin

 

 Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla