Skip to content

Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Podium

Martinlaaksonpolku 10, 01620 VANTAA

myynnissä

Energialuokka: B2018

Valmistunut1/2022

Podiumin faktat

8 kerrosta
54 kotia
23 autopaikkaa
1h+kt – 4h+kt
23.0 – 64.5 m2
Omistustontti
Energialuokka B2018

Mestariainesta kahdeksassa kerroksessa

Podiumin kodit ovat ajattoman tyylikkäitä. Ne on suunniteltu asujaansa varten, jokaiseen elämäntilanteeseen. Näissä kodeissa asuminen on helppoa ja laadukasta – modernit materiaalivalinnat on tehty helppohoitoisuus edellä. Elämisen vaivattomuuteen on yhdistetty vaalea harmonisuus, avaruus ja kauniit materiaalit. Mestarillisia valintoja!

Yhteisöllistä elämää Formulakorttelissa

Podiumissa ja koko Formulakorttelissa on panostettu erityisen paljon asukkaiden yhteisöllisyyden kehittymiseen. Mukava ja suojaisa yhteinen piha-alue levähdyspaikkoineen ja leikkikenttineen toimii lasten temmellyksen keskipisteenä ja samalla vanhempien kohtauspaikkana.

Koti parhaalla paikalla

Moni meistä unelmoi asuvansa noin 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Viihtyisässä Martinlaaksossa tämä toive toteutuu! Kulkuyhteydet alueella ovat erinomaiset. Juna-asemalle pääsee Podiumista kätevästi pyörällä tai kävellen muutamassa minuutissa. Junalla pääsee nopeasti myös lentokentälle. Autoilevat asukkaat arvostavat myös Hämeenlinnanväylän ja Kehä 3:n läheisyyttä – molemmille hurauttaa Podiumista vain muutamassa minuutissa.

Podiumin näkymät
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla