Skip to content

Asunto Oy Vantaan Asolan Wilja

Asolanväylä 14, 01360 Vantaa

myynnissä

Valmistunut6/2022

Wiljan faktat

8 kerrosta
77 kotia
27 autohallipaikkaa
1 liiketila
1 talosauna
1h+kt – 3h+kt
29.5 – 59.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa mukavuusalueelle

Asunto Oy Vantaan Wiljasta löytyy moderni koti jokaiseen elämäntilanteeseen. Kahdeksaan kerrokseen rakentuva Wilja tarjoaa oman pesän kattavien palvelujen ääreltä. Koivukylän erinomainen sijainti pääradan varrella tuo elämään ihanaa kiireettömyyttä. Kun liikkumiseen käytettävä aika lyhenee, jää enemmän aikaa elämälle.

Wiljan ympäriltä avautuu mahdollisuudet niin moderniin kaupunkielämään kuin monipuolisiin luontoaktiviteetteihin. Läheiseen Sipoonkorven kansallispuistoon voi pyrähtää nopealle lenkille tai vaikka koko päivän patikalle.

Tyylipuhtaita koteja

Vantaan Wiljan kodit on sisustettu materiaaleilla, jotka sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä: keittiön kaapistot ovat ajattoman tyylikkäät ja tammiparketti tuntuu mukavalta jalkapohjaa vasten.

Keittiövarustukseen kuuluu kalusteuuni ja induktiokeittotaso, liesikupu sekä 60 tai 45 cm leveä astianpesukone. Keittiön tasot ovat kestävää laminaattia ja välitila laattaa tai välitilalevyä. Kaikissa keittiöissä on vakiona integroitu mikroaaltouuni.

Kotisi on sinun näköisesi

Oma koti on aina uniikki. Koska se on sinun kotisi, tulee sen näyttää ja tuntua omalta heti sisäänastumishetkestä alkaen. Me Pohjola Rakennuksen ammattilaiset olemme auttamassa sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka omaan kotiisi ja sen yksilöintiin liittyvissä asioissa.
Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun rakennusaikana, jotta oma kotisi on juuri sinun näköisesi.

Tutustu materiaaliesitteeseen ja muokkaa omia materiaalikokonaisuuksia virtuaalisesti:

3d-materiaalivalinnat

KAIKKI palvelut vieressä

Tämän lähemmäs palveluita ei pääse. Vieressä sijaitsevat Koivukylän Citymarket ja S-market, apteekki, Posti, pakettiautomaatit, Kotipizza, bussipysäkit, päiväkoti ja Koivukylän juna-asema. Pääradan ansiosta matka Helsingin keskustaankin käy hetkessä!

Tyylikäs ja ajaton ulkoasu

Wiljan julkisivut istuvat tyylikkäästi vieressä sijaitsevan Asolan pientaloalueen aikalaisarkkitehtuuriin. Talojen julkisivuissa on nähtävissä vaikutteita 1950-luvun kerrostalojen ajattoman tyylikkäästä arkkitehtuurista rapattuine julkisivuineen ja juhlavan Asolanväylän puoleisen arkadikäytävän asiosta.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla