Skip to content

Asunto Oy Turun Pääskyvuorenrinne

Pääskysillankatu 10, 20540 Turku

myynnissä

Valmistunut6/2022

Pääskyvuorenrinteen faktat

8 kerrosta
43 kotia
29 autohalli­paikkaa
1 pihasauna
1 talopesula + kuivaushuone
1h+kt – 3-4h+kt
28.0 – 79.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa Pääskyvuoreen

Turun Pääskyvuoren linkkitornin ympärys on ollut vuosikymmenien ajan auki vain harvoille ja valituille. Nyt alue Jaanintien ja Pääskyvuorenmäen välissä muuttuu uudeksi asuinalueeksi, jonne rakentuu 8-kerroksinen Asunto Oy Turun Pääskyvuorenrinne.

Uusi mukavuusalue on suunniteltu ulkoilu- ja virkistyskäyttö edellä, maisema-arvoista tinkimättä. Lähes takapihalla virtaa kirkasvetinen Jaaninoja, ja pikantin lisän miljööseen tuo sen historia vanhana kasarmialueena. Viherpeukalot puolestaan ihastuvat viljelypalstoihin, joille on matkaa vain 300 metriä. Kaiken kruunaa alueelle rakentuva taidemuuri, joka tuo vehreyden keskelle lisää väriä.

Pääskyvuori uudet kodit

Täällä saa viihtyä!

Pääskyvuorenrinteen pihapiiristä rakentuu kodikas oleskelutila kasvihuoneineen ja leikki-paikkoineen. Viihtyisällä sisäpihalla voi järjestää vaikka kesäiset syntymäpäivät tai piknikin yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Oman auton parkkeeraaminen onnistuu kätevästi autohallissa. Myös polkupyörille on varastonsa ja näppärä huolto- ja pesupiste. Piharakennuksissa on viherkatot, jotka ovat sekä kauniit että hyödylliset. Ne sitovat sadevettä, suojaavat kattorakenteita ja parantavat kaupunki-ilmaa.

Pääskyvuorenrinne B45

Pääskyvuorenrinteen 43 kotia lämpiävät lattialämmityksellä

Pääskyvuori B39

Mukavuusalueet

Pääskyvuorenrinteeseen rakentuu monen kokoisia koteja aina näppäristä yksiöistä perheille sopiviin kolmioihin. Suurimmassa osassa kodeista neliöt jatkuvat lasitetulle parvekkeelle ja 52 m2 kaksioiden oma sauna ilahduttaa ahkeraa saunojaa. Pääskyvuorenrinteen kodit on rakennettu suomalaiseen makuun sopivaksi. Pohjaratkaisuissa ei ole tingitty käytännöllisyydestä ja pintamateriaalit on valittu huolella. Lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti koko asuntoon, eivätkä patterit häiritse esteetikon silmää. Taloyhtiön rauhallisuutta lisää porraskäytävien askelääniä vaimentava desibelimatto.

Asunto Oy Turun Pääskyvuorenrinne

Katse ulos

Tutustu Pääskyvuorenrinteen ylimpien kerroksien näkymiin jo valmiiksi kotisohvaltasi.

Tutustu näkymiin

Tyylikkäitä ja toimivia koteja

Kaikissa kodeissa on tammiparketti, ja keittiön tasot ovat kestävää laminaattia. Keittiövarustukseen kuuluu 60 cm leveä kalusteuuni, induktioliesi ja liesikupu. 3–4h-kodeissa on varaus myös toiselle jääkaapille. Halutessasi voit muokata tulevan kotisi materiaaleja omien toiveidesi mukaan.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Heidi Tick

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 593 7723
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla