Skip to content

Asunto Oy Tampereen Pisparannan Erina

Rantatie 43, 33250 Tampere

myynnissä

Valmistunut3/2022

PISPARANNAN ERINAN FAKTAT

7 kerrosta
45 kotia
1h+kt+parvi – 4h+k+s
28.5 – 108.5 m2
21 autohallipaikkaa
40 % oma tontti
60 % vuokratontti
Energialuokka B2018

TERVETULOA PISPARANTAAN

PISPARANNAN YLPEYS

Erinan arkkitehtuuri edustaa 2020-luvun modernia henkeä: Katukuvassa se on arvokas ja miellyttävän näköinen, kotina käytännöllinen huolellisesti valittuine kalusteratkaisuineen.

Erinan 45:sta kaupunkiasunnosta löytyy koteja parvellisista loft-yksiöistä yli sadan neliön nelikkoon. Lisää kaksikerroksisa loft-asuntoja löytyy 5-6. kerroksesta, josta on upeat maisemat Näsijärven suuntaan pohjoiseen. Etelä- ja länsipuolella asukkaat saavat nauttia ympärivuotisesta auringonvalosta. Etelään avautuvien kotien horisontissa siintää alueen maamerkkinä tunnettu entisöity haulitorni.

UPEITA KOTEJA, SUURIA IKKUNAPINTOJA

Kaikki Erinan 45 kotia lämpiävät miellyttävällä lattialämmityksellä, joka ansiosta ikkunat ovat suuria eikä patterista tarvitse välittää siivotessa ja sisustaessa. Isoista ikkunoista on hyötyä paitsi näkymien ihailussa myös valon määrän maksimoimisessa. Erinan kodeista ei päivänvaloa puutu.

 

LOFTEJA JA KORKEITA HUONEITA

Erinaan valmistuu kuusi suosittua loft-kotia. Neljä kodeista on neliöiden perusteella tuikitavallisia yksiöitä, mutta 32 neliötä kätkeekin sisäänsä valtavan, yli viiden metrin huonekorkeuden ja tilavan lisäparven, joka toimii paitsi makuuhuoneena myös tarvittaessa työskentelytilana.

5.-6. kerroksista löytyvät 2-kerroksiset kodit hurmaavat korkealla avoimella olohuonetilallaan, valtavilla ikkunapinnoilla ja ylellisellä varustelullaan. Molemmissa kerroksissa on suihkutilat, olohuone avautuu kahteen ilmansuuntaan ja yläkerta on pyhitetty makuuhuoneille.

5. kerroksen kaikissa kodeissa on poikkeuksellinen yli kolmen metrin huonekorkeus, joka tekee ihanaa väljyyttä valmiiksi tilaviin ja tyylikkäsiin koteihin.

Ratikalla kotiin

Tampereen uusi ylpeydenaihe, ratikka kulkee muutaman vuoden kuluttua suoraan Erinan ulko-oven edestä. Santalahden asukkaat pääsevät kätevästi keskustaan ratikalla, jonka lähin pysäkki tulee olemaan Pahvitehtaan korttelissa, n. 200 metrin päässä Erinasta.

KATSE ULOS

Voit tutustua etukäteen kotien näkymiin ja aloittaa Näsijärven ihailun jo kotisohvaltasi.

Tutustu Erinan näkymiin

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla