Skip to content

Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas

Rantatie 27, 33250 TAMPERE

myynnissä

Arvioitu valmistuminen6/2022

Aallokkaan faktat

9 kerrosta
64 kotia
1 liiketila
28 autopaikkaa
1h+kt – 3h+k + s
25.5 – 83.0 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Koti asumisen suunnannäyttäjille

Aallokas on huolella hiottu näkemyksemme laadukkaasta kaupunkiasumisesta yhdistettynä avariin koteihin, upeisiin Näsijärvi-näkymiin ja moderniin materiaalitasoon. Loft-kolmiot, valtavat parvekkeet, poikkeukselliset 3,5 metrin huonekorkeudet, yhteiskattoterassi ja tunnelmallinen sisäpiha tekevät Aallokkaasta Santalahden lippulaivan.

Tervetuloa Pahvitehtaan kortteliin

Pahvitehtaan korttelin yli satavuotias historia sai alkunsa vuonna 1893 Näsijärvi Pappfabrikenin tehtaan valmistuessa Näsijärven rantaan. Tehtaassa valmistettiin lumppupahvia, josta tehtiin mm. matkalippuja ja -laukkuja.

Tulevaisuudessa Pahvitehtaan korttelissa nautitaan elosta tyylikkäissä ja nykyaikaisissa kodeissa upein näkymin Näsijärvelle sekä Santalahdenpuistoon.
Korttelin maamerkkinä toimiva tehdas on merkittävä osa uuden korttelin piha-aluetta ja liike- sekä asuinkäyttöön kaavoitettuun rakennukseen tulee uutta eloa Santalahden alueen valmistuessa 2020-luvulla.

Modernisti teollinen

Aallokkaan sisäpiha on uuden Santalahden näköinen sekoitus rouheaa teollista perimää ja modernia, uutta rakennuskantaa. Pahvitehtaan korttelin uniikki ja historiallinen miljöö tekevät alueesta arvokkaan ja asuinpaikkana kiinnostavan. Suojaisa sisäpiha kätkee sisälleen aivan oman maailmansa, jossa kaupungin meteli vaimenee.

Talo täynnä aarteita

Aallokas koostuu kolmesta portaasta, jotka sisältävät 64 ajattoman modernia kaupunkikotia. Aallokkaan valtavilla ikkunaseinillä varustettu B-porras on kokonaan pyhitetty 3-4 kerroksissa sijaitseville loftkolmioille, kun taas 9-kerroksinen A-porras pitää sisällään mielenkiitoisen kattauksen monenlaisia koteja. Aallokkaan kodeista avautuvat Santalahden alueen parhaat näkymät pohjoiseen Näsijärvelle ja Santalahden puistoon. Sisäpihan puolella ihaillaan monumentaalista Pahvitehdasta ja idyllisiä Pispalan puutaloja. Länteen avautuvien asuntojen horisontissa siintää alueen maamerkkinä toimiva haulitorni.

Omissa korkeuksissa

Aallokas on poikkeuksellinen paitsi laadultaan ja maisemiltaan, se sisältää myös paljon poikkeuksellisia huonekorkeuksia. 2,6 metrin huonekorkeuden ohella Aallokas tarjoilee lisäkorkeutta mm. 6. kerroksen kolmesta metristä aina loftien yli 6 metrin huonekorkeuteen asti, joka tuo kotiin valtavasti lisää tilantunnetta ja lisäripauksen luksusta.

Voit tutustua etukäteen kotien näkymiin ja aloittaa Näsijärven ihailun jo kotisohvaltasi.

Tutustu Aallokkaan näkymiin

Kokkaa kuin kuninkaallinen

Integroidut ja helppokäyttöiset kodinkoneet yhdistettynä herkullisiin maisemiin ja valoisiin ruokailutiloihin ovat enemmän kuin puoli ruokaa. Aallokkaan keittiöissä valmistat aina unohtumattomia aterioita ja kestitset illallisia, joista puhutaan vielä pitkään.

Makusi mukainen

Aallokkaan keittiöiden vakiovarusteisiin kuuluvat mm. integroidut kodinkoneet, hidastimilla varustetut vetolaatikostot ja säilytystä helpottava kattilakaruselli. Ajattomat yksiväriset ja puukuosiset kaapistot viimeistelevät tyylikkään ilmeen. Välitila on valintasi mukaan laattaa tai välitilalevyä ja pöytätaso laminaattia.

Keittiöihin valitut laitteet edustavat nykyaikaista korkeaa laatua ja
helppokäyttöisyyttä. Keittiökalusteiksi on huolella valittu miellyttäviä ja hyväksi havaittuja, jopa ajattomia ratkaisuja. Saarekkeelliset keittiöt helpottavat arkea ja samalla rajaavat ruoanlaittoalueen omaksi tilakseen.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla