Skip to content
Kodit | TAMPERE | Kaleva

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kärki

Jäähallinkaari 4, 33540 TAMPERE

myynnissä

4 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen4/2022

puisto-kalevan kärki

Puisto-Kalevan Kärjen faktat

13 kerrosta
108 kotia
4 autopaikkaa
1h+kt – 4h+kt+s
23.5 – 114.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Kaunis ja kulmikas

Kalevan upeiden puistomaisemien laidalle, nykyisen Tampere Areenan alueelle ensimmäisenä kohoava 13-kerroksinen Puisto-Kalevan Kärki kirjaimellisesti toimii alueelle tervetulleeksi toivottavana kärkenä. Sisäpihalle mielenkiintoisesti sijoittuva rakennus on alueen katseenvangitsija, joka sointuu upeasti Kalevan vanhaan ja uuteen rakennuskantaan.

Modernin asujan unelma

Puisto-Kalevan Kärjen 108 kotia kolmessatoista kerroksessa ovat valoisia ja moderneja.
Laadukkaat materiaalit, pohjaratkaisujen mielenkiintoiset yksityiskohdat ja avarat ikkunat luovat näistä mukavuusalueista aivan omanlaisiaan, ajattomia koteja.

Persoonallinen mukavuusalue

Olemme varustaneet Puisto-Kalevan Kärjen nykyaikaisilla kodinkoneilla ja tyylikkäillä pintaratkaisuilla. Halutessasi voit myös antaa omalle kodillesi viimeisen silauksen muutostöillä, voit muuttaa pintamateriaaleja ja kodinkoneita materiaaliesitteen mukaisesti tai keskustella suuremmista muutoksista palvelukoordinaattorimme kanssa.

Lattialämmitys ja suuret ikkunaseinät

Puisto-Kalevan Kärjen kodit lämpiävät lattialämmityksellä, mikä takaa suuret ikkunat ja tasaisen lämmön huonekohtaisesti eikä pölyä keräävät patterit ole esteenä kalustamiselle tai upeiden puistomaisemien ihailulle. Suuret lasipinnat jatkuvat lasitetuille parvekkelle ja suurimpien asuntojen saunaseinät ovat lattiasta kattoon lasia.

13 kerrosta maisemia

13:ta kerrokseen mahtuu ihailtavaa. Puisto-Kalevan Kärjen asukkailla riittää katseltavaa Näsinneulasta aina Hervantaan saakka.

TUTUSTU NÄKYMIIN

Puisto-Kaleva

Puisto-Kaleva

Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimman kaupunginosan uusin korttelialue puistojen ympäröimänä, raitiotielinjan äärellä.

Lue lisää
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
044 714 5714
pauliina.lehtimaki@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla