Skip to content

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tammi

Ylämummo 7b, 33540 TAMPERE

ennakkomarkkinoinnissa

33 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen6/2025

Kotona Puisto-Kalevassa

Se on tunne siitä, että kaikki tarvittava on tässä ja nyt. On upea viimeisen päälle laitettu moderni oma kaupunkikoti. On kotiovelta avautuva puistomainen vehreys sekä runsaasti palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. On lyhyt matka Tampereen keskustaan ja kodin läheltä kulkeva ratikka.
Ei ole kiire minnekään. Kaikki on kohdillaan. Nyt voi nauttia.

Kaleva on joka vuosi kärkisijoilla Tampereen suosituimpien asuinalueiden listalla, eikä syyttä. Runsaita puistoja ja viehättävää kotia arvostavan on helppo viihtyä täällä. Puisto-Kalevan Tammi tuo kaikkien huulilla olevaan Puisto-Kalevan kortteliin lisää haluttuja kerrostalokoteja.

Tervetuloa Puisto-Kalevan Tammeen!

Puisto-Kalevan Tammen faktat

7 kerrosta
37 kotia
1h+kt – 3h+kt+s
24.5 – 78.5 m²
57% oma tontti
43% valinnainen vuokratontti
Energialuokka A₂₀₁₈

Asuntomyynti

Pauliina Lehtimäki

Pauliina Lehtimäki

asuntomyyjä, YKV, LKV (Tampere)

Tiia Järvi

myyntipäällikkö, LKV, LVV (Tampere)

Suositun Puisto-Kalevan viimeiset kodit

Tampereen suosituimpaan kaupunginosaan on valmistumassa uusi asuinalue, Puisto-Kaleva. Viehättävä, 7-kerroksinen Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tammi kohoaa viimeisenä Pohjola Rakennuksen kohteena mukavaan ja rauhalliseen uudiskerrostalojen naapurustoon. Uusi alue ja sen rakennukset on suunniteltu kunnioittaen alueen runsaita puistoja.

Koti, joka tuntuu ja näyttää hyvältä

Puisto-Kalevan Tammessa on tarjolla koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Sujuvaa perhe-elämää on helppo pyörittää isommissa asunnoissa, mutta yhtä lailla hyviävaihtoehtoja löytyy myös yksinasuville ja pariskunnille. Kotien selkeät pohjaratkaisut ja runsas säilytystila saavat arjen toimimaan. Lasitettu parveke antaa ympärivuotista lisätilaa ja tuo kodin lähemmäs ympäröivää
luontoa.

Koti omalla pihalla

Tammen alimman kerroksen kahdessa uniikissa kodeissa on oma, erillinen sisäänkäynti, jonne kuljetaan oman asuntopihan kautta, josta löytyy myös osin lasitettu terassi.

Näiden kotien parhaimpiin lisiin kuuluu kuitenkin poikkeuksellinen, yli kolmen metrin huonekorkeus ja valoa tulvivat isot ikkunat. Ja koska Tammi sijaitsee rinteessä takana menevään Kämärinreittiin nähden, pysyvät nämä kodit täysin omassa rauhassaan.

Uusi, omannäköinen koti

Tammen materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu ennakkomarkkinointiesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Ennakkomarkkinointiesite

Tutustu Puisto-Kalevan Tammen suunnitelmin tarkemmin kohteen ennakkomarkkinointiesitteen kautta.
Löydät esitteestä myös Tammen pintamateriaali- ja muutostyövaihtoehdot.

Lataa esite

Pohjakuvat

Kuvat

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla