Skip to content
Kodit | TAMPERE | Kaleva

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanja

Ylämummo 3, 33540 TAMPERE

ennakkomarkkinoinnissa

4 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen5/2022

Puisto-Kalevan Kastanja A6 Olohuone-terassi

Puisto-Kalevan Kastanjan faktat

8 kerrosta
69 kotia
1h+kt – 4h+k+s
26.5 – 110.0 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Puisto-Kalevan Kastanja Pellervonpuistosta
Puisto-Kalevan Kastanja A56

Tampereen suosituimman kaupunginosan uudet kodit

Tampereen suosituimpaan kaupunginosaan on nousemassa uusi asuinalue, Puisto-Kaleva. Upeiden puistomaisemien laidalle, Tampere Areenan alueelle, nousee pian ihanan vaalea ja persoonallinen helmi, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanja. Rakennus, yhdessä muiden alueelle nousevien uudiskerrostalojen kanssa, muodostaa rauhallisen kotipesän, jossa viihtyy, mutta josta liikkuminen kaikkialle on helppoa. Uusi alue ja sen rakennukset on suunniteltu kunnioittaen alueen runsaita puistoja.

Puisto-Kalevan Kastanja korttelikuvassa
Puisto-Kalevan_Kastanja_A57

Modernin asujan unelma

Kaunis vaalea julkisivu pitää sisällään koteja, joiden pohjaratkaisut on hiottu viimeisen päälle. Suuret ikkunat takaavat upeat näköalat niin yli puistojen ylimmistä kerroksista kuin viihtyisälle piha-alueelle. Täältä löytyy myös moderneja lofteja sekä koteja tavallista korkeammalla huonekorkeudella. Pihalla asukkailla on mahdollisuus viljelysten laatikkoistutukseen sekä piknikhetkiin. Tässä on mukavuusalue kaikilla mausteilla.

74 m2 kodin olohuone

Tarkkaan suunniteltuja yksityiskohtia

Puisto-Kalevan Kastanja sisältää yhteensä 69 kotia 8 kerroksessa. Tarjolla on asuntoja jokaiseen makuun – isommat kodit luovat kaivattua tilaa arkeen ja elävät mukana elämänmuutoksissa sekä kompaktit yksiöt ja kaksiot sopivat laatutietoisimmillekin cityihmisille. Kaksi suurta ja persoonallista loft-kotia saavat jokaisen haukkomaan henkeään ihastuksesta.
Kaikkien kotien olohuoneista löytyy suuret ikkunat, joista voi ihailla Puisto-Kalevan vuodenaikojen mukana muuttuvia maisemia. Eivätkä patterit vie ikkunoiden alta tilaa, kiitos koko kodin kattavan lattialämmityksen. Huoneistokohtainen ilmanvaihto antaa viimeisen silauksen modernille kaupunkikodille.

Katse ikkunaan

Tutustu Kastanjan kerrosnäkymiin virtuaalisesti jo kotisohvalta. Muista, että näkymät ovat vielä rakennustyömaalta. 🙂

Tutustu näkymiin
Puisto-Kaleva

Puisto-Kaleva

Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimman kaupunginosan uusin korttelialue puistojen ympäröimänä, raitiotielinjan äärellä.

Lue lisää
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
044 714 5714
pauliina.lehtimaki@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla