Skip to content

Asunto Oy Oulun Wärttö

Valurinkuja 3, 90230 Oulu

myynnissä

Valmistunut5/2022

Wärtön faktat

6 kerrosta
35 kotia
24 autopaikkaa
2 moottoripyöräpaikkaa
1h+kt – 4h+kt+s
33.5 – 132.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Modernia ja vaivatonta asumista

Värttöön, kauniisiin Oulujoen maisemiin rakentuu pitkästä aikaa moderni ja ajaton uudiskohde. Asunto Oy Oulun Wärttö tarjoaa mielenkiintoisia koteja suositulle alueelle lähelle keskustan palveluita, hyviä kulkuyhteyksiä ja upeasti vuodenaikojen mukana muuttuvia maisemia.

Wärtön mukavuusalueet

Wärtön kuudesta kerroksesta löytyy koteja moneen elämäntilanteeseen. Yksiöt palvelevat pienemmän kodin tarvetta, kun useamman huoneen kodit ottavat mielellään asukkaikseen isommankin perheen. Wärttö ilmentää ajattoman kaunista ja modernia asumista. Sen kodit ovat vaalean harmonisia, kauniita ja kestäviä. Viidennen kerroksen lähes jokaisessa kodissa avaruus on todella aistittavissa: huonekorkeus on ruhtinaalliset kolmea metriä.

Uusi ja nykyaikainen

Todellista arjen luksusta tuo koko kodin kattava lattialämmitys jalan alla mukavalta tuntuvan tammiparketin kaverina. Osassa kuudennen kerroksen kodeista on mahdollisuus halutessasi erityiseen tunnelman luontiin myös takan avulla. Kaikissa kodeissa on varaus jäähdytykseen tarkoitetulle ilmalämpöpumpulle, joka tuo helposti viilennystä lämpimiin kesäpäiviin.

Wärtön hyvin varustellut keittiöt kutsuvat kokkaamaan. Vakiona olevat valkoiset kodinkoneet miellyttävät silmää; koteihin kuuluu kaunis kalusteuuni, integroitu mikro sekä jääkaappipakastin. Induktioliedellä ruoanlaitto käy vaivatta, ja integroitu astianpesukone pitää puolestasi huolen tiskeistä. Tasot ovat kestävää ja kaunista laminaattia.

Lupa nautiskella

Wärtön jokaisessa kodissa on lupa nauttia vuodenaikojen vaihtelusta omalla lasitetulla parvekkeella. Osassa kodeista parvekkeita on jopa kaksi! Parvekkeet avautuvat helposti ja tyylikkäästi lasiliukuovella. Kuudennen kerroksen kodeista kolmeen tuo erityistä luksusta oma kattoterassi.

Tutustu kattohuoneistoon

Wärtön upea kattohuoneisto kuuluu ehdottomasti Oulun asumisen parhaimmistoon. Yli sata neliötä, kolme makuuhuonetta, suuri keittiö ja valtava kattoterassi pitävät huolen vaativankin asujan tarpeista. Voit tutustua Wärtön asunnon A32 virtuaalimalliin alla olevan linkin kautta, nyt on lupa ihastua!

A32 virtuaaliesittely
Wärttö ja Värtön uimaranta
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Janne Tuovila

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 019 5778
kodit.oulu@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla