Skip to content

Asunto Oy Oulun Wärttö

Valurinkuja 3, 90230 Oulu

ennakkomarkkinoinnissa

16 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen3/2022

Wärtön faktat

6 kerrosta
35 kotia
24 autopaikkaa
2 moottoripyöräpaikkaa
1h+kt – 4h+kt+s
33.5 – 132.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Modernia ja vaivatonta asumista

Värttöön, kauniisiin Oulujoen maisemiin rakentuu pitkästä aikaa moderni ja ajaton uudiskohde. Asunto Oy Oulun Wärttö tarjoaa mielenkiintoisia koteja suositulle alueelle lähelle keskustan palveluita, hyviä kulkuyhteyksiä ja upeasti vuodenaikojen mukana muuttuvia maisemia.

Wärtön mukavuusalueet

Wärtön kuudesta kerroksesta löytyy koteja moneen elämäntilanteeseen. Yksiöt palvelevat pienemmän kodin tarvetta, kun useamman huoneen kodit ottavat mielellään asukkaikseen isommankin perheen. Wärttö ilmentää ajattoman kaunista ja modernia asumista. Sen kodit ovat vaalean harmonisia, kauniita ja kestäviä. Viidennen kerroksen lähes jokaisessa kodissa avaruus on todella aistittavissa: huonekorkeus on ruhtinaalliset kolmea metriä.

Uusi ja nykyaikainen

Todellista arjen luksusta tuo koko kodin kattava lattialämmitys jalan alla mukavalta tuntuvan tammiparketin kaverina. Osassa kuudennen kerroksen kodeista on mahdollisuus halutessasi erityiseen tunnelman luontiin myös takan avulla. Kaikissa kodeissa on varaus jäähdytykseen tarkoitetulle ilmalämpöpumpulle, joka tuo helposti viilennystä lämpimiin kesäpäiviin.

Wärtön hyvin varustellut keittiöt kutsuvat kokkaamaan. Vakiona olevat valkoiset kodinkoneet miellyttävät silmää; koteihin kuuluu kaunis kalusteuuni, integroitu mikro sekä jääkaappipakastin. Induktioliedellä ruoanlaitto käy vaivatta, ja integroitu astianpesukone pitää puolestasi huolen tiskeistä. Tasot ovat kestävää ja kaunista laminaattia.

Lupa nautiskella

Wärtön jokaisessa kodissa on lupa nauttia vuodenaikojen vaihtelusta omalla lasitetulla parvekkeella. Osassa kodeista parvekkeita on jopa kaksi! Parvekkeet avautuvat helposti ja tyylikkäästi lasiliukuovella. Kuudennen kerroksen kodeista kolmeen tuo erityistä luksusta oma kattoterassi.

Wärttö ja Värtön uimaranta
Värttö ja Oulujoki

Värttö

Värtössä vuodenajat vaihtuvat aina hieman kauniimmin. Ruska loimuaa kirkkaammin, lumihiutaleet leijailevat hennommin ja vastaleikattu ruohokin tuoksuu huumaavammalle. Rantahiekalla on ihana astella, kun hiekan jyvät kutittelevat jalkapohjia.

Jostain kantautuu korvapuustin tuoksu ja puheensorina. Oulujoen kauniit rantamaisemat ovat kutsuneet ihmiset kokoontumaan iltapäiväkahville. Satamassa tunnelma on innokas ja odottava. Pian päästään veneilemään! Hymyilevät kasvot ovat ystävällisiä – alueen asukkaat näyttävät onnellisilta.

Värttöä ei turhaan ole kehuttu Oulun parhaaksi asuinalueeksi.

Lue lisää
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Kaisa Varpenius

Pohjola Rakennus Oy Suomi
045 860 9119
kaisa.varpenius@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla