Skip to content

Asunto Oy Oulun Mahti

Siirtolantie 2, 90530 OULU

myynnissä

27 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen12/2020

Kaarina metsä kuvituskuva

Luontoa kaupunkimiljöössä

Voimakkaasti uudistuvaan Välivainioon rakentuu Asunto Oy Oulun Mahti, jossa on yhteensä 54 asuntoa, kahdeksan kerrosta sekä liike-tilaa ja yhteiskäytössä oleva piharakennus. Kohde on tulevaisuudessa osa suurempaa kunnianhimoista Alppilanbulevardi-kokonaisuutta. Korttelikokonaisuuden muodostama ihastuttava piha-tila tarjoaa kaikille asukkaille kosketuksen luontoon kaupunkimiljöössä. Monen kokoiset asunnot tarjoavat asumismahdollisuuksia eri elämäntilanteissa oleville ihmisille, luoden elinvoimaisen asumisyhteisön.
Jokainen taloyhtiön autopaikoista on varustettu lämmitysmahdollisuudella, ja ne sijaitsevat taloyhtiön piha-alueella pihakannella ja tuulettuvassa autosuojassa.

 

Kotipesän rauhaa

Neljän taloyhtiön kokonaisuus Kontiopiha on uusi nykyaikainen rakennushanke tuttuun ympäristöön Välivainiolle. Välivainion Kontiopihaan muuttavat ihmiset, jotka haluavat asua
keskeisellä paikalla keskustan ja yliopiston välillä – karhun tavoin
omasta rauhastaan kuitenkaan tinkimättä. Jokainen Kontiopihan
rakennuksista, aina isosta Mahdista pienempiin Intoon, Puhtiin ja Sisuun, tarjoaa asukkaille rehdin ja tasokkaan kotipesän. Sisäpihalla sijaitsevassa suljetussa puistossa kelpaa käyskennellä ulkoilmasta nauttien, ja kaikki tämä kaupungin parhaan joukkoliikenteen varrella!

kuvituskuva

Välivainio

Uusien kehityshankkeiden myötä historiallisena työväen asuinalueena tunnettu Välivainio on astumassa sellaiseen kukoistuksen aikaan, jollaista ei ole nähty miesmuistiin. Kun vuosisata takaperin alueen suosio perustui Åströmin veljesten isällisesti kaitsemaan suureen nahkatehtaaseen, nykypäivän Välivainio luottaa rikkaan kulttuuriympäristön ja luovuuden vetovoimaiseen yhdistelmään.

Lue lisää

Kohdetta välittää

Niina Kuusisaari

Guru LKV
044 971 0750
niina@gurulkv.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla