Skip to content
Kodit | OULU | Hiukkavaara

Asunto Oy Oulun Uljas

Kunniamarssi 2, 90670 OULU

ennakkomarkkinoinnissa

52 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen4/2024

Uljaan faktat

6 kerrosta
55 kotia
1h+kt – 3h+kt+s
29.5 – 74.0 m²
43 autopaikkaa
Oulun kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Kodikkuutta Hiukkavaarassa

Uljas pitää sisällään 55 kotia kuudessa kerroksessa. Kodikas Uljas on Hiukkavaaran ensimmäisiä uusia asuinkerrostaloja. Oulujoen pohjoispuolella sijaitsevan Hiukkavaaran rakennuskanta on muuten lähes kokonaan puisia omakotitaloja. Uudella alueella kulkuyhteydet, nykyaikaiset palvelut ja kauniit metsämaisemat ovat hyvässä tasapainossa. Uljaan kotien suunnittelussa on panostettu toimiviin pohjaratkaisuihin, tilavaan päämakuuhuoneeseen ja raikkaaseen ilmeeseen. Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke, ja yksiöitä lukuun ottamatta myös vaatehuone. Uljaaseen on helppo kotiutua, ja kerrostalossa asuminen on helppoa ja huoletonta. Koteja löytyy yksiöstä aina tilavampiin perheasuntoihin.

Tyylikästä kodikkuutta

Uljaan kodit ovat valoisia ja huolella suunniteltuja. Kaunis vinyylilankkulattia kestää niin aikaa kuin katsetta, ja huoneistokohteinen ilmanvaihto tuo asumiseen lisää mukavuutta. Keittiön vakiovarustelu kestää käyttöä ja kaikenikäisten kokkien hääräilyä. Kaikissa asunnoissa on astianpesukone, kalusteuuni ja keraaminen keittotaso. Materiaalivalinnat on tehty hinta-laatusuhde ja tyylikkyys edellä. Muutostoiveisiin suhtaudutaan positiivisesti, joten halutessasi voit valita itsellesi mieleiset pintamateriaalit ja tehdä kodista enemmän omannäköisesi. Tutustu materiaalivaihtoehtoihin, ja käänny muutostoiveissa ammattilaistemme puoleen!

Hiukan parempi Hiukankulma

Hiukkavaara on Oulun ja Pohjois-Suomen suurin lähivuosina rakentuva kaupunginosa Oulujoen pohjoispuolella. Talvikaupungiksi kutsutussa Hiukkavaarassa on helppo nauttia kaikista neljästä vuodenajasta, hyvistä palveluista ja helposta asumisesta. Hiukkavaaran uuteen Hiukankulman kortteliin valmistuu neljä asuintaloa, joista Asunto Oy Oulun Uljas rakentuu ensimmäisenä. Sitä seuraavat Voitto, Toivo ja Arvo. Muuttovoittoisella alueella ei vielä ole montaa kerrostaloa, joten tulevaisuuden kortteleihin on kova kysyntä. Luonnonläheinen ympäristö viehättää kaikenikäisiä – hiukkavaaralaisen tunnistaakin leikkivästä ja liikkuvasta asenteesta. Tutustu Uljaan koteihin ja tee elämästä hiukan parempaa!

Talvikuva piirrettynä

Pohjoinen talvikaupunki on ympärivuotinen paratiisi

Hiukkavaaran kehittämisen tueksi on laadittu Suomen ensimmäinen talvikaupunkistrategia, jossa talven tarjoama potentiaali ja vuodenaikojen ominaisuudet on huomioitu uudella tavalla. Hiukkavaarassa on helppo elää neljän vuodenajan aktiivista kaupunkielämää: kävellä, pyöräillä, skeitata, suunnistaa, hiihtää tai vaikka laskea mäkeä pulkalla. Hiukkavaara ja Hiukankulman kortteli tarjoavat modernin ja omaleimaisen asuinpaikan pohjoisen luonnon keskellä, vetovoimaisessa ja laadukkaassa ympäristössä.

Luonnonläheistä kaupunkiasumista

Hiukankulman kortteli tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja harrastuksiin. Läheltä löytyvät Oulun parhaaksi kutsutut hiihtoladut ja ulkoilureitit, kaunista kangasmetsää marjanpoimijoille ja sienestäjille sekä esimerkiksi Sankivaaran golfkenttä, padelkentät ja Ruskotunturin rinteet lasketteluun ja alamäkipyöräilyyn. Hyvien palvelujen ansiosta alue on kaikenikäisten suosiossa – päiväkoti, peruskoulu, nuorisotila, kirjasto ja ruokakaupat ovat kaikki lähietäisyydellä. Uusi Poikkimaantien silta ylittää Oulujoen ja tekee kulkemisesta sujuvaa. Pyörätiet ja upeat maisemareitit ovat jo valmiina uudistuvalla alueella – polkupyörällä pääsee joenvarsinäkymistä nauttien ja kätevästi sillan yli suoraan Oulun keskustaan.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Uljaan ennakkomarkkinointi- ja materiaaliesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Janne Tuovila

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 019 5778
kodit.oulu@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla