Skip to content

Asunto Oy Oulun Wärttö

Valurinkuja 3, 90230 OULU

Uusi koti Värtöstä

Värtön Valurinkujan kauniisiin Oulujoki-maisemiin rakentuu alueen viimeisiin uudiskohteisiin kuuluva Asunto Oy Oulun Wärttö. 6-kerroksinen Wärttö tarjoilee mielenkiintoisia uusia asuntoja suositulle alueelle lähelle keskustan palveluita, hyviä kulkuyhteyksiä ja upeasti vuodenaikojen mukana muuttuvia maisemia. Liity Wärtön ennakkorekisteriin ja saat ensimmäisten joukossa tietoa Värttöön rakentuvista uusista kodeista.

Wärttö ja Värtön uimaranta

Rauhallinen asuinalue Oulujoen äärellä

2,5 km päässä Oulun keskustasta sijaitseva Värttö on pientalopainotteinen, arvostettu asuinalue kauniissa Oulujokimaisemissa. 2010-luvulla alueelle rakentunut suosittu ”Riveside Värttö” on vain lisännyt alueen vetovoimaa modernilla kerrostalorakentamisella. Värtön asukkaiden on helppo nauttia asumisesta uutta ja vanhaa yhdistävässä kaupunginosassa.

 

Naapurina uimaranta

Värtön ehdottomiin helmiin kuuluu upea hiekkauimaranta Oulujoen varrella. Etäisyys uimaan ja aurinkoa ottamaan on lyhyempi kuin rantalomalla, koska rannalle on matkaa vain parisataa metriä. Uimarannan lisäksi rannassa on soutuvenepaikkoja eikä melontaharrastuksen aloittamiselle juuri esteitä ole.

 

Oulun makein kesäkahvila

Kahvin nauttiminen 1920-luvulla rakennetussa pitsihuvilassa kauniina kesäpäivänä kuulostaa herkuttelijan makealta päiväunelta. Oulun idyllisessä Koivurannan kahvilassa tämä on kuitenkin täyttä totta. Lämmin ilma, kaunis uimaranta Oulujoen varralla sekä ihana pitsihuvila ovat hemmotelleet Oululaisia jo kymmenten vuosien ajan. Kahvilan laiturilta lähtee kesäisin jokiristeilyt Turkansaaren maalaiskulttuuria esittelevälle ulkomuseoalueelle.

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Wärtön ennakkorekisteriin, saat tietoa ensimmäisten joukossa Asunto Oy Oulun Wärtön tulevista kodeista!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.