Skip to content

Asunto Oy Nokian Tetris

Kauppakatu 8, 37100 NOKIA

myynnissä

Energialuokka: C

Valmistunut1/2020

tetris

Tetriksen faktat

12 kerrosta
99 kotia
3 liiketilaa
108 autopaikkaa
1h+kt – 4h+kt+s+kht
27.5 – 136.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Toteuta haaveesi Nokian Poutunpuiston lähellä

Sinulle, joka haaveilet aktiivisesta elämästä keskellä kaikkea,
Nokian Tetris on ratkaisu. Vieressä hengittää keskustan keuhkot, vehreä Poutunpuisto, jonka tapahtumat ja ohjattu toiminta tuo keskustaan elämää ympäri vuoden. Vuolaana virtaava Nokianvirta kuohuineen ja Vihnusjärven vehreät rannat ulkoilumaastoineen ovat nekin vain kivenheiton päässä.

99 uutta, ihanaa kotia

Hyvän arjen Tetris koostuu kahdesta osasta, 8- ja 12-kerroksisista torneista, joissa on yhteensä 99 asuntoa kompakteista yksiöistä avariin neliöihin – kaikilla omat lasitetut parvekkeet ja nyky- aikaisen asuntorakentamisen yksilölliset mukavuudet. Talon ylimmistä kerroksista avautuu upeat näkymät yli Nokian keskustan.
Autokannella tai sen alla hallissa on jokaiselle asunnolle varattu autopaikat, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Avaa ovi keskustaan

Helpon asumisen Nokian Tetris on uusi koti sinulle, joka arvostat kaupunkimaista elämää lähellä luontoa. Nokian Tetriksessä hyvän elämän palaset loksahtelevat kohdalleen: talo nousee paikalle, jossa kaikki kaupungin palvelut ovat aivan naapurissasi.

Nokian keskustassa yhdistyvät moderni kaupunkielämä ja pienen paikkakunnan kotoisa yhteisöllisyys. Päivittäistavarakaupat, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja kulttuuripalvelut ovat Tetriksessä vain ulko-oven avaamisen päässä, ja Tampereen rientoihinkin siirryt hetkessä niin omalla autolla kuin julkisillakin.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
044 714 5714
pauliina.lehtimaki@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla