Skip to content

Asunto Oy Nokian Puisto-Estradi

Tuuliharjunkatu 8, 37100 Nokia

myynnissä

Valmistunut5/2022

nokian puisto-estradi

Puisto-Estradin faktat

13 kerrosta
74 kotia
15 autopaikkaa
1h+kt – 4h+kt+s
27.0 – 92.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2020

Puistoelämää ja sujuvaa arkea

Nokian Puisto-Estradi sijaitsee aivan Nokian ytimessä ja tarjoaa hyvät lähtökohdat mukavalle kaupunkielämälle. Puisto-Estradin turvallinen ja viihtyisä piha luo loistavat puitteet pihaleikeille ja mukavalle oleilulle omassa pihapiirissä. Vaihtelua kotipihaan tuo tien toiselta puolelta löytyvä Poutunpuisto, joka toimii koko alueen yhteisenä urbaanina olohuoneena.

Nokian Puisto-Estradi ilmakuva

Tervetuloa Nokian parhaalle paikalle!

13-kerroksinen Puisto-Estradi nousee Nokian paraatipaikalle, aivan ydinkeskustaan Poutunpuiston ja uimahallin viereen, nykyisen S-marketin paikalle. Rakennus on yksi kolmen rakennuksen kokonaisuudesta ja tarjoaa runsaasti upeita, esteettömiä näkymiä.

Tutustu näkymiin

Nokian Puisto-Estradi 65m2 koti

Nokian Puisto-Estradi näkymät

Talon täydeltä mukavuusalueita

Puisto-Estradi tuo Nokialle 74 huolella suunniteltua kotia, joista löytyy sopiva jokaiseen elämäntilanteeseen. Etsitpä sitten kompaktia yksiötä tai isompaa perheasuntoa, löydät sen Puisto-Estradista. Kotien suunnittelussa on panostettu toimiviin pohjaratkaisuihin, arjen sujuvuuteen ja raikkaaseen yleisilmeeseen. Etenkin ylimmän kerroksen asukkaita hemmotellaan länteen ja pohjoiseen avautuvilla Poutunpuiston puistomaisemilla.

Nokian Puisto-Estradi keittiö

Lämpöistä kodikkuutta

Puisto-Estradin kodit ovat hillityn tyylikkäitä. Asuntojen yleisilmeiseen pehmeyttä tuo lattian kaunis tammiparketti, ja asumismukavuutta lisäävät huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä kylpyhuoneiden lattialämmitys. Keittiön päärooli kuuluu siellä hääräilevälle kotikokille, mutta tärkeää sivuosaa näyttelee laadukas varustelu. Asianpesukone kuuluu keittiön vakiovarustukseen, ja tasot ovat kestävää laminaattia. Suurempien asuntojen keittiöissä on 60 cm leveät kalusteuunit ja keraamiset liesitasot, yksiöissä puolestaan on 50cm leveä lattialiesi. Halutessasi voit myös antaa omalle kodillesi viimeisen silauksen muutostöillä.

Nokian Puisto-Estradi näkymä keittiöstä

Puisto-Estradissa on 13 kerrosta ja 74 kaunista kotia

Puistojumppaa vai kulttuurielämyksiä?

Puisto-Estradin vehreä kortteli tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja harrastuksiin. Naapurissa sijaitsevaan uimahalliin kipaisee vaikkapa aamu-uinnille, ja tien toisella puolella Poutunpuisto ihastuttaa paitsi vehreydellään myös tapahtumillaan. Etenkin kesällä puistossa riittää vipinää, kun siellä järjestetään esimerkiksi ryhmäliikuntaa ja puistokonsertteja. Läheltä löytyvät myös Sarpatinharjun lenkkipolut, eikä golf-kentällekään ole pitkä matka.

Jos taas innostut enemmän talvilajeista, löytyvät alle kilometrin päästä lähimmät hiihtoladut, luistinrata ja jäähalli. Hiihtolatuja kutsutaan jopa Tampereen seudun parhaimmiksi! Alle kilometrin päässä sijaitsee myös Nokian Työväenteatteri, joka on hyvä esimerkki Nokian kulttuuritarjonnasta.

 

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla