Skip to content

Asunto Oy Lempäälän Pohjoisviitta

Hopeakanavankatu 9, 37500 LEMPÄÄLÄ

myynnissä

11 kotia vapaana

Valmistunut6/2019

Pohjoisviitta sisäpihalta

Lempäälän upein

12-kerroksinen Lempäälän Pohjoisviitta täyttää nykyasumisen tiukatkin kriteerit. Modernit asumisen ratkaisut yhdistyvät Pohjoisviitassa suomalaiseen unelmakotiin veden äärellä. Veden läheisyys on huomioitu myös rakennuksen arkkitehtuurissa. Tornitalon julkisivu on saanut vaikutteita veneilystä, poistumisportaan mustavalkoinen verhoilu on maalattu näyttämään pohjoisviitta-veneilymerkiltä. Pohjoisviitasta sujahdat helposti autolla Tampere–Helsinki-moottoritielle, ja vain reilun kilomerin päässä on rautatieasema, jonne polkaisee kätevästi vaikka polkupyörällä. Pohjoisviitassa sinulla on mahdollisuus valita ostatko asunnon vuokratontilla vai lunastatko tonttiosuuden omaksi.

Pohjoisviitta makuuhuone

Kauniita unia

Uudessa kodissa on helppo nähdä hyviä unia. Seesteiset ja modernit kodit suorastaan insipiroivat sänkyyn menemistä ja uuden päivän odottamista.

Pohjoisviitta näkymä kanavalle

Maisemakoteja

Pohjoisviitan kotien maisevat mykistävät kauneudellaan. Ihailtavaa riittää vuodenaikojen vaihtuessa pitkin vuotta. Kanavaa pitkin rauhallisesti lipuvien veneiden ihailua jaksaisi aamusta ilta-aurinkoon asti.

 

Helppoa kuin ruoanlaitto

Ruoanlaitto käy kuin tanssi

Kun keittiö on mietitty ammattilaisten toimesta jokaista pintaa ja viimeistä nurkkaa myöden, on kotikokin helppo hymyillä. Pohjoisviitan viimeisten valmiiden asuntojen integroidut kodinkoneet, tyylikkäät pintamateriaalit ja helppohoitoiset kalusteet ovat paitsi ilo silmälle, myös keittäjälle. Nam.

Lempäälän Pohjoisviitta

Kanavanranta

Lempäälän kanavanranta lumoaa kauneudellaan. Vesi liikkuu veneiden ohella rauhakseltaan ja turvallista kanavanrantaa pitkin tunnelmointi maistuu kesät talvet.

Lue lisää

14 kohdetta

Kohdetta välittää

Mikael Riippa

Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
045 8661351
mikael.riippa@huom.fi

Ota yhteyttä

Jaana Roiha

Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
0505767722
jaana.roiha@huom.fi

Ota yhteyttä

Maarit Ritari

Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV
0405897299
maarit.ritari@glik.fi

Ota yhteyttä

Anne Syvänen

Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV
0405913710
anne.syvanen@glik.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla