Skip to content

Asunto Oy Kuopion Kippari

Kipparinkatu 1, 70840 KUOPIO

myynnissä

Arvioitu valmistuminen12/2020

Saaristokaupungin uudet, upeat kodit

Matkusniemi saaristokaupunki

Kipparin faktat

5 kerrosta
33 kotia
33 autopaikkaa
1h+kt – 3h+kt+s
26.0 – 81.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Kippari Matkusniemi ilmakuva

Saaristokaupungin tunnelmaa

Saaristokaupunkiin, Matkusniemeen rakentuu 5-kerroksinen ja 33 asuntoa sisältävä tyylikäs kerrostalo aivan Keilankannan kanavan läheisyyteen. Kipparin useista asunnoista on upeat näkymät kanavaan ja Kallavedelle. Monipuoliset palvelut, kuten ruokakauppa, koulu, päiväkoti, uimaranta ja lenkkimaastot löytyvät läheltä. Kaunista Saaristokatua pitkin pääsee nopeasti Kuopion keskustaan ja vaikka Yliopistolle.

Kippari on keskeisellä paikalla Matkusniemen sydämessä ja se on yksi alueen viimeisistä rakennettavista tonteista, joten ympäristökin alkaa olla mukavasti valmis Kipparin asukkaiden arkeen.

Kipparin mukavuusalueet

Tehokkaasti käytetyt neliöt mahdollistavat erittäin toimivat pohjaratkaisut ja hyvät säilytystilat. Huoneistojen koot vaihtelevat 24,0-81,5 m2 välillä. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka varsinkin kesäaikaan muodostavat ylimääräisen oleskelutilan, jossa on mukavaa hengähtää työpäivän jälkeen tai juoda kiireettömät aamukahvit sunnuntaisin. Pienimmissä asunnoissa on kevyet lasittamattomat parvekkeet.

Käytännöllinen koti monenlaisiin tarpeisiin

Asuntojen laadukas varustelutaso tuo jokaiseen päivään ripauksen luksusta. Kaikissa asunnoissa on kalusteuuni ja keraaminen liesitaso sekä astianpesukone vakiovarusteena. Kodin pinnat ovat laadukkaita ja sävyiltään neutraaleita. Lattiamateriaaliksi voit valita joko korkealaatuisen parketin tai kestävän ja helppohoitoisen lukkoponttivinyylin. Suuret ikkunat pitävät huolen siitä, että luonnonvalo saa tulvia kotiin vapaasti.

Matkusniemi ja saaristokaupunki

Matkusniemi

Matkusniemi on kuin pieni saari, jolla on oma luonteensa, mutta josta pääsee kuitenkin näppärästi muualle, etäisyys Kuopion torille on kuusi kilometriä.

Lue lisää
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Jari Heikkinen

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV
0443567999
jari.heikkinen@op.fi

Ota yhteyttä

Minna Pakarinen

RE/MAX Hyvät Kodit Oy LKV
044 4551127
minna.pakarinen@remax.fi

Ota yhteyttä

Hannu Lammi

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV
0505507986
hannu.lammi@op.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla