Skip to content

Asunto Oy Jyväskylän Kehräkukka

Seppäläntie 8, 40320 Jyväskylä

myynnissä

Valmistunut2/2022

Kehräkukan faktat

8 kerrosta
50 kotia
19 autopaikkaa
1h+kt – 3h+kt+s
26.0 – 58.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa Seppälään

Loistopaikalle Jyväskylän Seppälään rakentuu muuttovalmiita koteja, jotka tarjoilevat asukkailleen laatua, viihtyisyyttä ja huoletonta asumista. Asunto Oy Jyväskylän Kehräkukka tuo Seppälään 50 uutta kotia, joista löytyy sopiva jokaiseen elämäntilanteeseen. Valitsetpa sitten yksiön, kaksion tai kolmion, tiedät tulleesi kotiin.

Kehräkukka on suunniteltu siten, että siellä arki pyörii omalla painollaan. Raikkaat ja modernit kodit sijaitsevat vain kivenheiton päässä Seppälän kauppakeskuksesta. Kotiovelta pyyhältää nopeasti sekä asioille että lenkkipolulle. Tästä ei sijainti parane!

Sujuvamman asumisen puolesta

Hissitalossa asuminen on helppoa eikä pihatöistä tarvitse huolehtia. Oma koti jatkuu taloyhtiön pihalle, jonka leikki- ja oleskelualueella vietät aurinkoista kesäpäivää tai talviriehaa lumiukkoa rakentamalla. Ulkoiluvälineet säilyvät kätevästi taloyhtiön ulkoiluvälinevarastossa ja jokaiselle asunnolle on huoneistokohtainen irtaimistovarasto. Oman auton saa parkkiin pysäköintikannelle.

 

Kehräkukan mukavuusalueet

Kehräkukan kodit on suunniteltu huolellisesti ja arjen toimivuus edellä. Pohjaratkaisuiltaan kodit ovat avaria; avokeittiö yhdistää keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Osa kodeista jatkuu lasitetun parvekkeen puolelle ja osassa on näppärä ranskalainen parveke. Kolmioissa on myös sauna.

Kehräkukassa materiaalivalinnat on tehty huolella ja sävyt ovat ajattomat – lämpöä koteihin tuo koko asunnon kattava puuparkettilattia. Kotien neutraali pohjaväritys mahdollistaa sisustuksella leikittelyn: oman kodin ilme syntyy tekstiileillä ja päivittyy vuodenajan mukaan.

Tervetuloa kotiin

Mitä jos tutustuisit Kehräkukkaan jo kotisohvalta ennen kohteen valmistumista?
Pääset tutustumaan virtuaalikuvattuun esittelyasuntoon alla olevan linkin kautta.

Asunto A1

Palvelut aivan kätesi ulottuvilla

Kehittyvällä Seppälän alueella arki sujuu rattoisasti. Seppälän Prisman ympärille keskittynyt palveluverkosto takaa, että peruspalvelut ovat lähellä ja kaikki loppu löytyy kauppakeskus Sepästä. Tarvittaessa myös Jyväskylän keskustaan ja valtaväylille hurauttaa omalla autolla nopeasti ja kattavat bussiyhteydet eri suuntiin helpottavat päivittäistä liikkumista. Lisäksi Seppälän alueella on kouluja ja päiväkoteja sekä erinomaiset ulkoilumaastot luontopolkuineen ja hiihtolatuineen.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Nina Koskinen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
nina.koskinen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla