Skip to content

Asunto Oy Jyväskylän Kehräkukka

Seppäläntie 8, 40320 Jyväskylä

myynnissä

20 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen2/2022

Kehräkukan faktat

8 kerrosta
50 kotia
19 autopaikkaa
1h+kt – 3h+kt+s
26.0 – 58.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa Seppälään

Loistopaikalle Jyväskylän Seppälään rakentuu muuttovalmiita koteja, jotka tarjoilevat asukkailleen laatua, viihtyisyyttä ja huoletonta asumista. Asunto Oy Jyväskylän Kehräkukka tuo Seppälään 50 uutta kotia, joista löytyy sopiva jokaiseen elämäntilanteeseen. Valitsetpa sitten yksiön, kaksion tai kolmion, tiedät tulleesi kotiin.

Kehräkukka on suunniteltu siten, että siellä arki pyörii omalla painollaan. Raikkaat ja modernit kodit sijaitsevat vain kivenheiton päässä Seppälän kauppakeskuksesta. Kotiovelta pyyhältää nopeasti sekä asioille että lenkkipolulle. Tästä ei sijainti parane!

Sujuvamman asumisen puolesta

Hissitalossa asuminen on helppoa eikä pihatöistä tarvitse huolehtia. Oma koti jatkuu taloyhtiön pihalle, jonka leikki- ja oleskelualueella vietät aurinkoista kesäpäivää tai talviriehaa lumiukkoa rakentamalla. Ulkoiluvälineet säilyvät kätevästi taloyhtiön ulkoiluvälinevarastossa ja jokaiselle asunnolle on huoneistokohtainen irtaimistovarasto. Oman auton saa parkkiin pysäköintikannelle.

 

Kehräkukan mukavuusalueet

Kehräkukan kodit on suunniteltu huolellisesti ja arjen toimivuus edellä. Pohjaratkaisuiltaan kodit ovat avaria; avokeittiö yhdistää keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Osa kodeista jatkuu lasitetun parvekkeen puolelle ja osassa on näppärä ranskalainen parveke. Kolmioissa on myös sauna.

Kehräkukassa materiaalivalinnat on tehty huolella ja sävyt ovat ajattomat – lämpöä koteihin tuo koko asunnon kattava puuparkettilattia. Kotien neutraali pohjaväritys mahdollistaa sisustuksella leikittelyn: oman kodin ilme syntyy tekstiileillä ja päivittyy vuodenajan mukaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin. Otathan meihin yhteyttä jo hyvissä ajoin, niin Pohjola Rakennuksen palvelukoordinaattorit auttavat löytämään lisävalikoimasta juuri oikeat materiaalit!

Tervetuloa kotiin

Mitä jos tutustuisit Kehräkukkaan jo kotisohvalta ennen kohteen valmistumista?
Pääset tutustumaan virtuaalikuvattuun esittelyasuntoon alla olevan linkin kautta.

Asunto A1

Palvelut aivan kätesi ulottuvilla

Kehittyvällä Seppälän alueella arki sujuu rattoisasti. Seppälän Prisman ympärille keskittynyt palveluverkosto takaa, että peruspalvelut ovat lähellä ja kaikki loppu löytyy kauppakeskus Sepästä. Tarvittaessa myös Jyväskylän keskustaan ja valtaväylille hurauttaa omalla autolla nopeasti ja kattavat bussiyhteydet eri suuntiin helpottavat päivittäistä liikkumista. Lisäksi Seppälän alueella on kouluja ja päiväkoteja sekä erinomaiset ulkoilumaastot luontopolkuineen ja hiihtolatuineen.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

OP Koti Jyväskylä

OP Koti Jyväskylä
010 256 5950
opkoti.keski-suomi@op.fi

Ota yhteyttä

Kiinteistömaailma Tourula

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula
050 516 0017
jkl.tourula@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla