Skip to content
Kodit | Jyväskylä | Lohikoski

Asunto Oy Jyväskylän Kotipihlaja

Lahjaharjuntie 34, 40250 Jyväskylä

ennakkomarkkinoinnissa

51 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen6/2024

Kotipihlajan faktat

4 kerrosta
51 kotia
1h+kt – 4h+k+s
26.5 – 99.5 m²
49 autopaikkaa
Jyväskylän kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Huoletonta asumista viihtyisässä ympäristössä

Lohikosken alue on tunnettu omakotitalo- ja rivitaloalueena, joten Kotipihlaja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden huoletonta kerrostaloasumista etsivälle. Yksiportaisessa talossa on monipuolinen valikoima koteja neljässä kerroksessa. Pysäköintialue on kätevästi heti talon vieressä. Osa autopaikoista sijaitsee autohallissa. Taloyhtiössä on muun muassa hissi, laajakaista ja kaapeli-TV.

Kotipihlajan yhteisten tilojen suunnittelussa on huomioitu arkielämän toiveet ja vaatimukset. Ensimmäisessä kerroksessa on asuntokohtaiset irtaimistovarastot, väestönsuoja sekä hyvin tilaa ulkoiluvälineiden, pyörien ja lastenvaunujen varastoinnille. Pihan puistomainen oleskelu- ja leikkialue jaetaan yhteisöllisesti kahden naapuritalon kanssa. Viihtyisän pihapiirin kruunaa upouusi grillikatos. Myös lajittelua helpottavat käytännölliset jätteen syväkeräysastiat jaetaan vierekkäisten taloyhtiöiden kanssa. Tontti on Jyväskylän kaupungin vuokratontti.

Visualisointikuvassa taiteilijan näkemys Kotipihlajan julkisivusta.
Visualisointikuvassa taiteilijan näkemys aiemmin toteutetusta kohteesta.

Vastaus uutta kotia etsivän haaveisiin

Lohikosken lumoavan vehreyden keskelle valmistuva Asunto Oy Jyväskylän Kotipihlaja on vastaus uutta kotia etsivän haaveisiin. Pohjaratkaisut ovat selkeitä ja suunniteltu arjessa toimiviksi. Jokaisesta kodista löytyy joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Oman saunan löylyissä rentoudutaan peräti 34 kodissa – myös jo 45,5 neliön kokoisissa kaksioissa. Useaan kotiin on suunniteltu erillinen wc perhe-elämää helpottamaan.

Asunto Oy Jyväskylän Kotipihlaja tarjoaa niin yksinasujille kuin perheillekin huoletonta asumista pientalovaltaisella asuinalueella keskustan kupeessa.

Aluekuva Jyväskylän Lohikosken yltä Palokkajärven suuntaan.

Onnellisen arjen koti

Kotipihlaja on saanut nimensä lähistöllä kasvavista ihastuttavista pihlajista. Pihlajalla on uskottu olevan onnea tuottavaa ja hyvää kutsuvaa voimaa, jonka vaikutuksista pääset nauttimaan Lohikosken kodikkaisiin maisemiin rakentuvassa Kotipihlajassa. Kotipihlajassa ei ole kiire minnekään, sillä alueelta on lyhyt matka niin kaupoille, harrastuksiin, luonnon ääreen kuin keskustan vilinäänkin. Vehreyttä ja viehättävää kotia arvostavan on helppo viihtyä täällä.

Elämistä varten suunniteltu

Kotipihlajan asukkaat pääsevät nauttimaan kaukolämmöllä luotettavasti toimivasta vesikiertoisesta lattialämmityksestä. Kylpyhuoneissa sähköllä toimiva mukavuuslattialämmitys pitää kosteuden loitolla ja tuntuu mukavalta varpaiden alla. Kohde on suunniteltu energialuokkaan A2018.

Luonto ja asuinympäristö täydellisessä tasapainossa

Arvostettu Lohikosken asuinalue on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään, monipuolisista palveluistaan ja vehreyttä pursuavasta ympäristöstään. Viereinen Palokkajärvi ja alueen etelässä rajaava Tourujoki luovat raamit omassa rauhassa asumiselle. Järven tai joen rantaa kulkiessa voi antaa ajatustenkin virrata vapaasti. Avaimet onnelliseen elämään Lohikoskella asuessa ei tarvitse tehdä kompromisseja palveluiden suhteen.

Monipuolisista lenkki- ja ulkoilumaastoista löytyy varmasti juuri omaan makuun ja vaatimustasoon sopiva vaihtoehto. Palokkajärvi tarjoaa parastaan läpi vuoden – kesäisin järvestä voi nauttia uiden tai soudellen, ja talven tullen ulkoilijalle sopivia varustuksia ovat retkiluistimet tai sukset. Parhaassa tapauksessa saat soutuveneen aivan lähirantaan, vapaita venepaikkoja voit tiedustella Jyväskylän kaupungilta. Lohikoski on sijaintinsa puolesta Jyväskylän piilotettu helmi: ihan vain pyöräillenkin voi yhdessä hujauksessa löytää itsensä nauttimasta upeista järvimaisemista ja liikuntamahdollisuuksista, shoppailemasta Seppälän kauppakeskuksissa tai viihtymästä Jyväskylän keskustan vilinässä.

Lohikoskelta on vaivatonta liikkua haluamallaan kulkupelillä mihin suuntaan tahansa. Pyöräteiden ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta alue sopii myös autottomille asukkaille. Lähes talon vierestä löytyy bussipysäkki, jolla pääsee kätevästi keskustaan ja suoralla yhteydellä Sairaala Novalle saakka. Autoilukaan ei ole ongelma, sillä ruuhkat eivät ulotu Lohikoskelle ja oman auton saa kätevästi parkkiin ihan kodin viereen.

Aluekartta palveluiden etäisyyksistä Kotipihlajan kodeista.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Kotipihlajan ennakkomarkkinointiesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu
Aktivoi kartta klikkaamalla