Skip to content

Asunto Oy Helsingin Kotitaival

Tankomäenkatu 6, 00950 HELSINKI

myynnissä

Valmistunut11/2019

Luonnon helmassa

Helsingin Mellunkylän lähellä, uudella asuinalueella Tankovainiossa, sijaitsee Asunto Oy Helsingin Kotitaival. Asuntoja taloyhtiössä on yhteensä 32. Taloyhtiön ensimmäisen kerroksen asunnoissa on asuntopihat, muissa asunnoissa parvekkeet ja 5. kerroksen asunnossa oma kattoterassi. Kotitaival kuuluu Helsingin kaupungin Puolihitas-järjestelmään, eli asunnoissa ei ole omistusrajoituksia eikä jälleenmyyntihintaa ole rajoitettu.

Luonnon        helmassa

Helsingin Mellunkylän lähellä, uudella asuinalueella Tankovainiossa, sijaitsee Asunto Oy Helsingin Kotitaival. Itäkeskuksen kattavat palvelut löytyvät noin kolmen kilometrin päästä ja päiväkodit sekä koulut sijaitsevat lähistöllä. Kolmen kilometrin säteeltä löydät kolme eri metroasemaa ja lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 300 metriä.

Asuntoja taloyhtiössä on yhteensä 32 kappaletta. Taloyhtiön ensimmäisen kerroksen asunnoissa on asuntopihat, muissa asunnoissa parvekkeet ja 5. kerroksen asunnossa oma kattoterassi. Kotitaival kuuluu Helsingin kaupungin Puolihitas-järjestelmään, eli asunnoissa ei ole omistusrajoituksia eikä jälleenmyyntihintaa ole rajoitettu.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Erkki Talvitie

Habita Oy LKV
0504200101
erkki.talvitie@habita.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla